Zwemmen Heeg (Heech) en omgeving

Ontdek 7 zwembaden en 13 natuurzwemplekken dichtbij Heeg (Heech), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier binnenbaden, twee buitenbaden, ├ę├ęn subtropisch zwembad, negen recreatieplassen, drie stranden en een open water zwemplek. E├ęn zwemplek ligt er in Heeg zelf.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Heeg (Heech) Binnen 30 minuten rijden.

8. Camping 't Hop

Wijckel Binnenbad ┬▒ 11 KM vanaf Heeg

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

9. De Woudfennen

Joure Recreatieplas ┬▒ 12 KM vanaf Heeg

Het zwemwater De Woudfennen ligt aan een afgesloten waterplas genaamd de Put van Nederhorst, nabij Joure in de gemeente De Fryske Marren. Het is een oude zandwinput. Het zwemwater maakt deel uit van een dagrecreatief terrein. Ten zuiden van het terrein ligt het bungalowpark / jachthaven de Woudfennen. De Langwarder Wielen liggen in het noordwesten.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij De Woudfennen

12. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad ┬▒ 16 KM vanaf Heeg

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan

19. Zwembad de Klomp

Wommels Buitenbad ┬▒ 20 KM vanaf Heeg

Zwembad de Klomp biedt drie baden, waaronder een peuterbad en twee glijbanen. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin en biedt zwemlessen in buitenwater. Het is een gastvrij zwembad dat grotendeels bemand wordt door vrijwilligers.