Zwembaden Hoofddorp en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Hoofddorp, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht combibaden, zes binnenbaden, vijf buitenbaden en één subtropisch zwembad. Eén zwembad ligt er in Hoofddorp zelf.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden HoofddorpBinnen 30 minuten auto rijden

5. Boerhaavebad

Zwembad Haarlem Binnen Buiten ± 9 KM vanaf Hoofddorp vogelvlucht afstand

Het Boerhaavebad in Haarlem beschikt over een 25 meterbad met beweegbare bodem, een duikplank, recreatiebad, verwarmd water, bubbelbad, lange overdekte glijbaan, stroomversnelling, waterspuiters en speelelementen. Daarnaast is er een horecagelegenheid aan zowel de natte als droge kant.

6. De Sporthoeve

Zwembad Badhoevedorp Binnen ± 11 KM vanaf Hoofddorp vogelvlucht afstand

Neem een duik in ons wedstrijdbad met glijbaan of laat de kleintjes spetteren in het peuterbad. Ontspan en verwen jezelf in de sauna of krijg een gezonde gloed met onze zonnebank. Na het zwemmen kun je terecht bij onze horecagelegenheid.

8. Zwembad De Waterlelie

Zwembad Aalsmeer Binnen Buiten ± 11 KM vanaf Hoofddorp vogelvlucht afstand

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt een buitenzwembad met een 25 meter bad, familie glijbaan, duikplank, aflopend speelbad met kleine glijbaan en fonteinen en een ondiep peuterbad met speelplaats. Er is ook een groene ligweide om van het mooie weer te genieten.

12. De Planeet

Zwembad Haarlem Binnen ± 15 KM vanaf Hoofddorp vogelvlucht afstand

Zwembad de Planeet heeft twee baden: een 25 meter wedstrijdbad en een trainingsbad. Beiden ideaal voor banenzwemmen, zwem- en aquatrainingen, zwemlessen en recreatief vermaak. Het bad is rolstoeltoegankelijk en heeft een luie trap.

15. Het Sloterparkbad

Zwembad Amsterdam Binnen Buiten ± 16 KM vanaf Hoofddorp vogelvlucht afstand

Het Sloterparkbad in Amsterdam is een van de grootste zwemaccommodaties van Nederland. Het biedt een 50 meterbad met tribune, een springbassin, een recreatiebad en buitenzwembaden. Het buitenterrein heeft een grote ligweide en een peuterbad. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

16. Aqua Mundo - Park Zandvoort

Subtropisch zwembad Zandvoort ± 16 KM vanaf Hoofddorp vogelvlucht afstand

Het zwemparadijs Aqua Mundo biedt zwemplezier voor jong en oud in Center Parcs Park Zandvoort. Het 25-meterbad is geschikt om je conditie op peil te houden en in het Kinder-doe-bad kunnen de kleintjes veilig en naar hartenlust spelen en spetteren. In de Aqua Cinema kan je films kijken vanaf het water.

17. Zwembad De Meerkamp

Zwembad Amstelveen Binnen Buiten ± 16 KM vanaf Hoofddorp vogelvlucht afstand

Zwembad De Meerkamp biedt alles voor een dag vol waterplezier. Je kunt heerlijk meedeinen op de golven in ons golfslagbad, een weldadig stoombad nemen in een van onze stoomcabines en even tot rust komen in onze hot whirlpools met aroma therapie. Buiten is er een peuterbad, wedstrijdbad en een zonneweide.

18. SportPlaza Mercator

Zwembad Amsterdam Binnen Buiten ± 18 KM vanaf Hoofddorp vogelvlucht afstand

SportPlaza Mercator biedt een ruim aanbod aan zwemactiviteiten voor jong en oud. Het zwembad beschikt over een wedstrijdbad, doelgroepenbad, kinderspeelbad met krokodil en een therapeutisch zwembad. Op het buitenterrein bevinden zich een speelbad en een 50-meter bassin. Het buitenbad is doorgaans geopend vanaf 1 mei tot begin 1 september maar afhankelijk van het weer kan dit ook eerder zijn of blijven we langer open.

19. Zwembad Aarweide

Buitenzwembad Nieuwveen ± 19 KM vanaf Hoofddorp vogelvlucht afstand

Zwembad Aarweide heeft drie buitenbaden, waaronder een wedstrijdbad van 25 meter, een recreatiebad en een peuterbad. Er is ook een spraypark en een grote glijbaan. Het zwembad beschikt over een grote zonneweide, een voet- en volleybalveld en twee springkussens. Het zwembad is geopend van eind april tot half september.

20. Zwembad Wasbeek

Zwembad Sassenheim Binnen Buiten ± 19 KM vanaf Hoofddorp vogelvlucht afstand

Zwembad Wasbeek biedt 225 vierkante meter subtropisch zwemplezier met onder andere een interactieve glijbaan, bubbelbad, stoombad en peuterbad. Het olympische wedstrijdbad heeft 6 banen en wordt gebruikt voor diverse activiteiten.