Zwembaden en zwemplekken dichtbij Kessel-Eik

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Kessel-Eik.

Binnen 30 minuten auto rijden

Vakantiepark De Lommerbergen

± 2 KM vanaf Kessel-Eik vogelvlucht afstand

Het subtropisch zwemparadijs biedt eindeloos waterplezier voor het hele gezin met drie spectaculaire glijbanen, een Kids Junglebad met waterval en speeltoestellen, een golfslagbad en een verwarmd Sprudelbad waar je van binnen naar buiten kunt zwemmen. Koop tickets voor een spetterende dag uit met het gezin.

't Ligteveld

± 3 KM vanaf Kessel-Eik vogelvlucht afstand

Zwembad Kessel

± 4 KM vanaf Kessel-Eik vogelvlucht afstand

Zwembad de Bercken

± 5 KM vanaf Kessel-Eik vogelvlucht afstand

Drakenrijk

± 5 KM vanaf Kessel-Eik vogelvlucht afstand Entree

Dagstrand Drakenrijk is gelegen in de gemeente Beesel. De zwemplas is omheind. Bij het water is een zandstrand en een grote ligweide aanwezig.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca EHBO EHBO Reddingsbrigade Reddingsbrigade Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Kleedruimte Ligweide Speelweide Zwemzone afgebakend

Camping De Heldense Bossen

± 5 KM vanaf Kessel-Eik vogelvlucht afstand

Het overdekte zwembad van Camping De Heldense Bossen is perfect voor gezinnen, met een superlange glijbaan, bubbelbad en stroomversnelling. Voor de kleintjes is er een apart peuter- en kleuterbad. Buiten kun je luieren op de speel- en ligweide, een verkwikkend bad nemen of springen op de trampoline. Het zwembad is alleen open voor campinggasten tijdens bepaalde periodes.

Laco Zwembad Haelen

± 9 KM vanaf Kessel-Eik vogelvlucht afstand

Laco Sportcentrum Heythuysen

± 12 KM vanaf Kessel-Eik vogelvlucht afstand

Laco sportcentrum Heythuysen beschikt over een binnenbad met een peuterbassin, kleuterbadje met speelvoorzieningen, recreatiebad, hot whirlpool, jet streams, een glijbaan en een sauna met stoombad.

Dagstrand Area X

± 12 KM vanaf Kessel-Eik vogelvlucht afstand Entree

Zwemlocatie Dagstrand Area X ligt in Midden-Limburg in de gemeente Roermond. Het strand ligt ongeveer 1,5 km ten noordwesten van de stad Roermond in het westelijke winterbed van de Maas. Het dagstrand is gesitueerd aan plas Hornergriend, ook wel Noordplas genoemd, met daarachter het Lateraalkanaal. Ongeveer één maal per twee jaar vindt er inundatie plaats door de Maas. Tevens zijn er kleine kwelsituaties.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Drijflijn Ligweide

Zwemparadijs De Berckt

± 12 KM vanaf Kessel-Eik vogelvlucht afstand

Zwemparadijs De Berckt biedt een middeleeuws subtropisch zwembad met diverse faciliteiten voor jong en oud. Voor de kleintjes is er een speciaal peuter- en kleuterbad met kapitein Ed's piratenschip. De stroomversnelling 'De gekke slotgracht' en de waterglijbaan 'De waterspugende draak' zorgen voor de nodige spanning en sensatie. Na alle waterpret kun je ontspannen in de hot whirlpool, de sauna of het Turks stoombad in de relaxruimte.

De Roerdomp

± 13 KM vanaf Kessel-Eik vogelvlucht afstand

Zwembad de Roerdomp in Roermond biedt eindeloos zwemplezier voor jong en oud. Het binnenbad heeft onder andere een bubbelbad, glijbaan en peuterhoek. In de zomer is er een golfslagbad, ligweide en klim- en klauterschip. Ook zijn er diverse aquasporten en zwemlessen beschikbaar.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.