Zwemmen Langelille en omgeving

Ontdek 8 zwembaden en 12 natuurzwemplekken dichtbij Langelille, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier binnenbaden, twee buitenbaden, ├ę├ęn subtropisch zwembad, een combibad, acht recreatieplassen, drie stranden en een open water zwemplek. E├ęn zwemplek ligt er in Langelille zelf.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Langelille Binnen 30 minuten rijden.

12. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad ┬▒ 17 KM vanaf Langelille

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan

14. De Woudfennen

Joure Recreatieplas ┬▒ 19 KM vanaf Langelille

Het zwemwater De Woudfennen ligt aan een afgesloten waterplas genaamd de Put van Nederhorst, nabij Joure in de gemeente De Fryske Marren. Het is een oude zandwinput. Het zwemwater maakt deel uit van een dagrecreatief terrein. Ten zuiden van het terrein ligt het bungalowpark / jachthaven de Woudfennen. De Langwarder Wielen liggen in het noordwesten.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij De Woudfennen

16. Bosbad

Emmeloord Binnenbad Buitenbad ┬▒ 20 KM vanaf Langelille

Zwembad het Bosbad in Emmeloord biedt het hele jaar door vier verwarmde binnenbaden en in de zomermaanden ook een buitenzwembad. Het grote 25-meterbad heeft zes banen en twee duikplanken. Het warmwaterbad van 33 graden is ideaal voor therapiezwemmen en zwangerschapszwemmen. Het Bosbad organiseert regelmatig evenementen, zoals discozwemmen en spelletjes in de schoolvakanties.

17. Zwembad Blokzijl

Blokzijl Buitenbad ┬▒ 20 KM vanaf Langelille

Het verwarmde openluchtzwembad van Zwembad Blokzijl biedt twee baden voor jong en oud. Omringd door bomen en een grote zonneweide is het de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de warme zomerzon. Na een verkwikkende duik in het zwembad kun je genieten van een verfrissend drankje in de gezellige horecagelegenheid.

19. Camping 't Hop

Wijckel Binnenbad ┬▒ 21 KM vanaf Langelille

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.