Zwemmen Langweer (Langwar) en omgeving

Ontdek 4 zwembaden en 16 natuurzwemplekken dichtbij Langweer (Langwar), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie binnenbaden, één subtropisch zwembad, tien recreatieplassen, vier stranden en twee open water zwemplekken. Eén zwemplek ligt er in Langweer zelf.

Zwemmen in de buurt van Langweer (Langwar) Binnen 30 minuten rijden.

2. De Woudfennen

Joure Recreatieplas ± 3 KM vanaf Langweer

Het zwemwater De Woudfennen ligt aan een afgesloten waterplas genaamd de Put van Nederhorst, nabij Joure in de gemeente De Fryske Marren. Het is een oude zandwinput. Het zwemwater maakt deel uit van een dagrecreatief terrein. Ten zuiden van het terrein ligt het bungalowpark / jachthaven de Woudfennen. De Langwarder Wielen liggen in het noordwesten.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij De Woudfennen

3. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad ± 7 KM vanaf Langweer

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan

12. Camping 't Hop

Wijckel Binnenbad ± 13 KM vanaf Langweer

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.