Zwemmen Nieuw-Beijerland en omgeving

Ontdek 11 zwembaden en 9 natuurzwemplekken dichtbij Nieuw-Beijerland, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes binnenbaden, vier buitenbaden, één combibad, vijf stranden en vier open water zwemplekken.

Zwemmen in de buurt van Nieuw-Beijerland Binnen 30 minuten rijden.

1. Spui Goudswaard

Goudswaard Strandje ± 6 KM vanaf Nieuw-Beijerland

Het strand Goudswaard (ook “Costa del Spui“ genoemd) ligt ten noorden van Goudswaard aan de zuidzijde van het Spui. Het Spui in Zuid-Holland is een verbindende rivier tussen de Oude Maas en het Haringvliet. Er is op deze locatie een gevaarlijke stroming en er wordt geadviseerd niet verder dan kniediepte het water in te gaan.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Spui Goudswaard

3. Rivierabad

Spijkenisse Binnenbad Buitenbad ± 6 KM vanaf Nieuw-Beijerland

Het Rivierabad beschikt over een wedstrijdbad, een instructiebad, een recreatiebad en een buitenzwembad. Het 25m wedstrijdbad heeft zes banen. Het instructiebad is 20x15 meter en heeft een standaardtemperatuur van 31°C. Het recreatiebad biedt plezier voor jong en oud met een wildwaterbaan, een glijbaan en een stroomversnelling. Het buitenzwembad is rond en heeft een diameter van ongeveer zes meter. Er is een ruime ligweide aanwezig waar je heerlijk kan relaxen.

8. Vereniging Zwembad Rhoon

Rhoon Buitenbad ± 10 KM vanaf Nieuw-Beijerland

Vereniging Zwembad Rhoon is een plek waar abonnementhouders en hun introducees gedurende het seizoen kunnen genieten van zwemplezier. Kinderen tot 1 jaar krijgen gratis toegang en er is een maximum van 350 bezoekers toegestaan. Het zwembad opent zijn deuren alleen bij een temperatuur van 20 graden of hoger en voldoende vrijwilligers.

13. Haringvlietbrug

Numansdorp Strandje ± 14 KM vanaf Nieuw-Beijerland

In verband met werkzaamheden en een tijdelijke veerverbinding is de zwemlocatie Haringvlietbrug Oost het hele zwemseizoen gesloten en niet bereikbaar. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met: zwemwatertelefoon ZH 0800-9036 of zwemwater@odmh.nl Het strand aan de noordoostkant van de Haringvlietbrug ligt in een hoek, met aan de westkant de A29 naar de Haringvlietbrug en aan de noordkant de Westersche Bekade Gorzen. Het strand wordt begrensd met een bosrand en een sloot achter de dijk, die de afscheiding vormen met het golfterrein daarachter.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Haringvlietbrug

17. Inge de Bruijn Zwembad

Barendrecht Binnenbad ± 16 KM vanaf Nieuw-Beijerland

Het Inge de Bruijn zwembad beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een wedstrijdbad, kinderbad, recreatiezwembad en doelgroepenbad. Voor ontspanning is er een bubbelbank en waterglijbaan en voor sportieve activiteiten is er een fitnessruimte. Het zwembad is rolstoelvriendelijk en beschikt over een lift.