Zwemmen Nieuwvliet-Bad en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Nieuwvliet-Bad, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie zeestranden. De andere zeventien zwemplekken liggen wat verder weg. Eén zwemplek ligt er over de grens.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Nieuwvliet-Bad Binnen 30 minuten rijden.

Zwemmen bij Nieuwvliet-Bad Tussen 30 minuten en een uur rijden.

5. Zwembad Scheldeveste

Breskens Binnenbad ± 9 KM vanaf Nieuwvliet-Bad

Op Vakantiepark Zeebad in Breskens vind je Sportpark Scheldeveste met een gezellig zwembad. Het zwembad biedt verschillende attracties en activiteiten, zoals een familieglijbaan, stroomversnelling en peuterbad met waterattractie

Zwemmen bij Nieuwvliet-Bad Meer dan een uur rijden.

9. Vlissingen Nolle Badstrand

Vlissingen Zeestrand ± 14 KM vanaf Nieuwvliet-Bad

Het Nolle Badstrand in Vlissingen ligt aan de monding van de Westerschelde en vormt de zuidwestelijke rand van de stad Vlissingen. De locatie bestaat uit twee delen, ten zuidwesten van de boulevard van Vlissingen ligt het Badstrand en direct achter het Nollebos ligt het Nollestrand. Beide delen wordt beschouwd als onderdeel van Nolle badstrand.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Vlissingen Nolle Badstrand

11. Openluchtzwembad Aardenburg

Aardenburg Buitenbad ± 16 KM vanaf Nieuwvliet-Bad

Openluchtzwembad Aardenburg is het enige openluchtzwembad in de Gemeente Sluis (Zeeuws-Vlaanderen). Het bad is 50 x 25 meter groot en bestaat uit een 1e, 2e en 3e bad, voorzien van een duikplank en een glijbaantje in het eerste bad. Daarnaast is er nog een peuterbad met waterspeeltafel. Rond het bad ligt een ruime ligweide, een speeltuin en een minigolfbaan.

12. Sportoase Duinenwater

België Knokke-Heist Binnenbad ± 17 KM vanaf Nieuwvliet-Bad

Sportoase Duinenwater in Knokke-Heist biedt een breed scala aan zwembadfaciliteiten, waaronder een sport- en wedstrijdbad, recreatiegebied met glijbanen en een golfslagbad, peuter- en kleuterzone, wellnesszone met sauna's en stoombaden, en een instructiebad met verstelbare bodem.

13. Zoutelande Smidshoekje Badstrand

Zoutelande Zeestrand ± 17 KM vanaf Nieuwvliet-Bad

De locatie Zoutelande Smidshoekje badstrand ligt in de monding van de Westerschelde en is gelegen ten zuidwesten van de kern Zoutelande, grotendeels gesitueerd onder aan een kleine boulevard. Het betreft een zoutwater locatie welke onderhevig is aan getij. Het strand en de bodem van de zee bestaan uit zand.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 13 zwemplekken bij Zoutelande Smidshoekje Badstrand

14. Feel Fit Center Middelburg-Vlissingen

Vlissingen Binnenbad ± 19 KM vanaf Nieuwvliet-Bad

Het Vrijburgbad Vlissingen heet vanaf nu Feel Fit Center. Er is een 25 meter wedstrijdbad, met acht banen. Een instructiebad van 20 bij 10 meter, een verenigingsbad met 2 duikplanken. Daarnaast is er een recreatiebad met glijbaan en wildwaterkreek. Voor de allerkleinsten is er een peuter- en kleuterbad met een waterspeeltuin.

19. Zwembad De Parel

Domburg Binnenbad Buitenbad ± 26 KM vanaf Nieuwvliet-Bad

Zwembad De Parel in Domburg is een vrijetijdscentrum met binnen- en buitenbaden, een peuterbad, een superglijbaan, pelikaanduik, snelstromende rivier, borrelbanken en een speel- en zonneweide. Daarnaast beschikt het over een sfeervol saunalandschap met 3 saunacabines, een kleuren-kruidenkamer, infrarood sauna, bubbelbaden en een patio met buitenbad. In de saunabar kun je genieten van een hapje, drankje of een smakelijke, gezonde maaltijd.

20. De Goudvijver

Serooskerke (Veere) Buitenbad ± 28 KM vanaf Nieuwvliet-Bad

Zwembad De Goudvijver in Serooskerke is een kleinschalig buitenbad met twee verwarmde baden en een peuterbad dat alleen open is op warme dagen. Op de ruime beschutte ligweide zijn enkele speeltoestellen voor de jongere bezoekers en er is een volleybalnet, tafeltennistafel en een korfbalpaal voor de wat oudere jeugd. Het zwembad heeft in 2019 de derde plaats gewonnen voor beste openluchtbad en de tweede plaats voor meest klantvriendelijke accommodatie bij de Zwembadbranche Awards.