Zwembaden en zwemplekken dichtbij Nij Beets

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Nij Beets.

Binnen 30 minuten

Smeliester Sân, Smalle Ee - Smallingerland

Recreatieplas in Smalle Ee ± 6 KM vanaf Nij Beets vogelvlucht afstand

Het zwemwater ligt aan de zuidzijde van het gelijknamige meer, dat onderdeel vormt van de Friese boezem. Het zwemwater ligt in de gemeente Smallingerland. Het gebied rondom het zwemstrand is vooral in gebuik voor de landbouw. Verder ligt er een fietspad, een wandelpad en wordt er gevist.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Goed Gemiddelde: Goed
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Drijflijn Kleedruimte Ligweide Speelweide Zwemzone afgebakend

De Wispel - Tijnje

Buitenzwembad ± 7 KM vanaf Nij Beets vogelvlucht afstand

Zwemcentrum De Welle - Drachten

Binnen- en buitenzwembad ± 9 KM vanaf Nij Beets vogelvlucht afstand

Zwemplaats Earnewâld, Earnewâld

Zwemwater in Eernewoude ± 10 KM vanaf Nij Beets vogelvlucht afstand

Zwemplaats Earnewâld, ook bekend als It Wiid, ligt nabij het natuurgebied Alde Feanen. Het ligt in de gemeente Tytsjerksteradiel. Naast het zwemwater liggen het Rondvaartbedrijf MSK, bezoekerscentrum It Wiid en het Educatiebos. Het strand ligt in een groter recreatiegebied en is voorzien van een speelveld. Vlak bij het zwemwater kan gevist worden. Langs het zwemwater ligt een vaarroute voor kleine boten naar het bungalowpark.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Drijflijn

Zwembad De Himrik - Hemrik

Buitenzwembad ± 13 KM vanaf Nij Beets vogelvlucht afstand

't Baaijersplak - Garijp

Buitenzwembad ± 15 KM vanaf Nij Beets vogelvlucht afstand

Zwembad Jubbega

Buitenzwembad ± 16 KM vanaf Nij Beets vogelvlucht afstand

Swimplak Eastermar, Eastermar

Zwemwater in Oostermeer ± 16 KM vanaf Nij Beets vogelvlucht afstand

Het zwemwater maakt onderdeel uit van het dagrecreatieterrein Eastermar. Het zwemwater ligt in de gemeente Tytsjerksteradiel, aan de zuidoost-zijde van het Burgumer Mar.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Aanvaardbaar Gemiddelde: Aanvaardbaar
Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Ligweide Zwemzone afgebakend

Dagrecreatieterrein Klein Zwitserland, Sumar

Recreatieplas in Suameer ± 18 KM vanaf Nij Beets vogelvlucht afstand

Het zwemwater ligt aan de westzijde van het Burgumer Mar, net ten zuiden van de uitmonding van het Prinses Margriet kanaal, in de gemeente Tytsjerksteradiel. Het is onderdeel van Vakantiepark Bergumermeer. Het zwemwater is ontstaan in de jaren ’60 van de vorige eeuw als onderdeel van het omliggende recreatieterrein. Het terrein was tot dan de opslagplaats van baggergrond,afkomstig uit het PM- kanaal. Door de opslag ontstond een heuvelachtig terrein, waarop zich later een begroeiing ontwikkelde waardoor het terrein daarom “Klein Zwitserland” werd genoemd.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Goed Gemiddelde: Goed
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca EHBO EHBO Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Drijflijn Ligweide

De Wetterstins - Bergum

Binnen- en buitenzwembad ± 18 KM vanaf Nij Beets vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.