Zwemmen Noorbeek en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Noorbeek, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie combibaden, drie binnenbaden, drie buitenbaden, één subtropisch zwembad en twee recreatieplassen. De andere acht zwemplekken liggen wat verder weg. Drie van de zwemplekken bevinden zich over de grens.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Noorbeek Binnen 30 minuten rijden.

1. Mosaqua

Gulpen Subtropisch zwembad Buitenbad ± 9 KM vanaf Noorbeek

Zwembad Mosaqua biedt een subtropische beleving voor jong en oud. Naast binnen- en buitenzwembaden zijn er whirlpools, een belevingsdouche en glijbanen voor de kinderen.

2. Zwembad de Treffer

Eijsden Binnenbad Buitenbad ± 10 KM vanaf Noorbeek

De Treffer biedt verschillende zwembadfaciliteiten, waaronder een recreatiezwembad, doelgroepenbad, 25m bad binnen, buitenzwembad en kinderbad buiten.

3. Plas Wrc Eijsden

Eijsden Recreatieplas ± 11 KM vanaf Noorbeek Entree

De zwemwaterlocatie Plas WRC Eijsden, Oost-Maarland Zuid, ligt in het oostelijke winterbed van de Maas. De zwemwaterlocatie is onderverdeeld in 2 zwemplekken, namelijk dagstrand Fun Valley en recreatiestrand camping de Oosterdriessen. De stranden van de zwemlocatie liggen aan de oostzijde van de plas. Aan de westzijde van de zwemwaterlocatie bevindt zich de Maas.

Waterkwaliteit Goed
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Plas Wrc Eijsden

8. Zwembad Meerssen

Meerssen Buitenbad ± 17 KM vanaf Noorbeek

Openluchtzwembad Meerssen is een centraal gelegen zwembad in Zuid-Limburg. Het zwembad is toegankelijk voor leden en niet-leden, die een entreebewijs bij de kassa kunnen kopen. Het zwembad beschikt over faciliteiten waar bezoekers het hele zwemseizoen volop van kunnen genieten. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur, afhankelijk van het weer.

10. Zwembad Geulle

Geulle Buitenbad ± 23 KM vanaf Noorbeek

Het verenigingszwembad in Geulle is dagelijks geopend vanaf zaterdag 13 mei tot en met medio september. Het zwembad is alleen toegankelijk voor leden en kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Het zwembad is gesloten bij slecht weer of als de watertemperatuur lager is dan 18 graden. Bij twijfel kan er gebeld worden met het zwembad.

12. Steinerbos

Stein Binnenbad Buitenbad ± 29 KM vanaf Noorbeek

Het binnenbad van Steinerbos heeft een wedstrijd-, peuter- en instructiebad en biedt bijna het hele jaar door sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen zijn er verschillende speelelementen beschikbaar, zoals matten en een stormbaan.

Zwemmen bij Noorbeek Tussen 30 minuten en een uur rijden.

13. Sportoase Montaignehof

België Lanaken Binnenbad ± 23 KM vanaf Noorbeek

Het sport- en wedstrijdbad van Sportoase Montaignehof heeft vijf banen van 25 meter en een temperatuur van 27°C. Voor peuters en kleuters is er een aparte zone met fonteinen en animaties. Er is ook een instructiebad met verstelbare bodem en een rust- en ontspanningsruimte met whirlpool, sauna's en stoombad.

14. Piscine de Wégimont

België Soumagne Buitenbad ± 24 KM vanaf Noorbeek

Het zwembadcomplex bestaat uit drie openluchtzwembaden, waaronder een kinderbad voor kinderen jonger dan 6 jaar, een sportbad van 25m en een recreatiebad met een glijbaan, waterglijbanen en bubbelbanken. In het hoogseizoen zijn de zwembaden continu verwarmd met zonne-energie en heeft het water een temperatuur tot 26 graden.

15. Freibad Hangeweiher

Duitsland Aachen Buitenbad ± 24 KM vanaf Noorbeek

Freibad Hangeweiher heeft een wedstrijdbad van 50 x 21m met duikfaciliteiten. Een platform van 5m, een springplank van 3m en een springplank van 1m hoog. Daarnaast is er een instructiebad, voorzien van waterfonteinen en een roestvrijstalen glijbaan. Voor de kleintjes is er een apart gedeelte met een beekloop, een "bron", een waterrad, een sluis, een "water-egel" en andere speeltoestellen buiten het zwembad. Het buitenzwembad is rolstoeltoegankelijk en heeft aparte kleedkamers voor mensen met een handicap, evenals een lift voor gehandicapten.

16. Zwembad Hoensbroek

Heerlen Binnenbad Buitenbad ± 24 KM vanaf Noorbeek

In het hart van Hoensbroek ligt een veelzijdige zwemfaciliteit die voor ieder wat wils biedt. Of je nu komt voor sportieve activiteiten of ontspanning, de accommodatie is uitgerust met een wedstrijdbad voor de serieuze zwemmers. Voor degenen die op zoek zijn naar plezier, is er een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbad voor de kleintjes.

17. D'r Pool

Kerkrade Binnenbad ± 26 KM vanaf Noorbeek

Zwembad Hoensbroek beschikt over een wedstrijdbad voor de serieuze zwemmers en een recreatiebad met glijbaan, ideaal voor een dagje uit met het gezin. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad, waar zij veilig kunnen spetteren. Daarnaast is er een verwarmd bad voor wie op zoek is naar ontspanning. Naast de zwemfaciliteiten biedt de locatie ook horecagelegenheden waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje en een drankje.

18. Laco Sportcentrum Glanerbrook

Geleen Subtropisch zwembad Buitenbad ± 29 KM vanaf Noorbeek

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.