Zwembaden Nootdorp en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Nootdorp, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijftien binnenbaden, twee buitenbaden, twee combibaden en één buitenwaterspeeltuin.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden NootdorpBinnen 30 minuten auto rijden

4. Sportfondsenbad Delft

Zwembad Delft Binnen ± 7 KM vanaf Nootdorp vogelvlucht afstand

Het Sportfondsenbad Delft biedt een wedstrijdbad met lage duikplank, recreatiebad met kleine glijbaan en een peuterbad. Voor de ontspanning is er een stoombad, zonnebank en een bubbelbank.

5. Zwembad De Put

Buitenzwembad Rijswijk (Zuid-Holland) ± 7 KM vanaf Nootdorp vogelvlucht afstand

Zwembad De Put in Rijswijk is een rustig natuurbad om te zwemmen en te zonnen. Het bad heeft 2 grote ligweiden en een apart grasveldje met peuterbad en speeltoestellen. Het zwembad bestaat uit een heupdiep zwembad van ± 20 bij 8 meter en een diep bad van ± 65 bij 30 meter. Het zwembad is geopend van mei t/m september.

12. Zwembad Kerkpolder

Zwembad Delft Binnen ± 10 KM vanaf Nootdorp vogelvlucht afstand

Zwembad Kerkpolder biedt verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een wedstrijdbad met een 1 meter duikplank en een glijbaan. Voor de kleintjes is er een kleuter-peuterbad waar ze lekker kunnen spetteren en spelen. Ook is er een recreatiebad waar je heerlijk kunt ontspannen.

13. Zwembad Zuiderpark

Zwembad Den Haag Binnen ± 10 KM vanaf Nootdorp vogelvlucht afstand

Het Hofbad, het meest moderne zwembad in Den Haag, beschikt over een 50-meterbad, 4 springplanken en een indrukwekkende duiktoren van 5 meter hoog. Daarnaast zijn er een instructiebad, een peuterbad en een ruim recreatiebad met een spectaculaire glijbaan van 60 meter, een ontspannende whirlpool en een wildwaterkreek. Het Hofbad is ideaal voor internationale waterpolowedstrijden en biedt faciliteiten voor trainingen en wedstrijden van nationale en regionale selecties. De tribune biedt plaats aan 500 toeschouwers.

14. Speeltuin de Kievit

Zwembad Berkel en Rodenrijs Buitenwaterspeeltuin ± 10 KM vanaf Nootdorp vogelvlucht afstand

Speeltuin De Kievit in Berkel en Rodenrijs biedt twee verwarmde buitenzwembaden, waarvan één geschikt is voor de kleinere zwemmertjes met een diepte van 30-50 cm en één voor kinderen met minimaal een A-diploma met een diepte van 90 cm. Daarnaast is er een waterspeelplaats.

16. Sterrenbad

Zwembad Wassenaar Binnen Buiten ± 13 KM vanaf Nootdorp vogelvlucht afstand

Het Sterrenbad biedt een uitgebreide selectie zwembadfaciliteiten, waaronder een wedstrijdbad, recreatiebad, doelgroepenbad, whirlpool/bubbelbad, glijbaan, lage duikplank en kinderbad. Deze diverse voorzieningen zorgen voor plezier en ontspanning voor zwemliefhebbers van alle leeftijden en niveaus.