Zwemmen Oostburg en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Oostburg, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie binnenbaden, twee buitenbaden, zes zeestranden en één recreatieplas. De andere acht zwemplekken liggen wat verder weg. Vijf van de zwemplekken bevinden zich over de grens en één ligt er in Oostburg zelf.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Oostburg Binnen 30 minuten rijden.

2. Openluchtzwembad Aardenburg

Aardenburg Buitenbad ± 10 KM vanaf Oostburg

Openluchtzwembad Aardenburg is het enige openluchtzwembad in de Gemeente Sluis (Zeeuws-Vlaanderen). Het bad is 50 x 25 meter groot en bestaat uit een 1e, 2e en 3e bad, voorzien van een duikplank en een glijbaantje in het eerste bad. Daarnaast is er nog een peuterbad met waterspeeltafel. Rond het bad ligt een ruime ligweide, een speeltuin en een minigolfbaan.

6. Zwembad Scheldeveste

Breskens Binnenbad ± 11 KM vanaf Oostburg

Op Vakantiepark Zeebad in Breskens vind je Sportpark Scheldeveste met een gezellig zwembad. Het zwembad biedt verschillende attracties en activiteiten, zoals een familieglijbaan, stroomversnelling en peuterbad met waterattractie

10. Sportoase Duinenwater

België Knokke-Heist Binnenbad ± 20 KM vanaf Oostburg

Sportoase Duinenwater in Knokke-Heist biedt een breed scala aan zwembadfaciliteiten, waaronder een sport- en wedstrijdbad, recreatiegebied met glijbanen en een golfslagbad, peuter- en kleuterzone, wellnesszone met sauna's en stoombaden, en een instructiebad met verstelbare bodem.

Zwemmen bij Oostburg Tussen 30 minuten en een uur rijden.

13. Vlissingen Nolle Badstrand

Vlissingen Zeestrand ± 18 KM vanaf Oostburg

Het Nolle Badstrand in Vlissingen ligt aan de monding van de Westerschelde en vormt de zuidwestelijke rand van de stad Vlissingen. De locatie bestaat uit twee delen, ten zuidwesten van de boulevard van Vlissingen ligt het Badstrand en direct achter het Nollebos ligt het Nollestrand. Beide delen wordt beschouwd als onderdeel van Nolle badstrand.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Vlissingen Nolle Badstrand

15. Feel Fit Center Middelburg-Vlissingen

Vlissingen Binnenbad ± 23 KM vanaf Oostburg

Het Vrijburgbad Vlissingen heet vanaf nu Feel Fit Center. Er is een 25 meter wedstrijdbad, met acht banen. Een instructiebad van 20 bij 10 meter, een verenigingsbad met 2 duikplanken. Daarnaast is er een recreatiebad met glijbaan en wildwaterkreek. Voor de allerkleinsten is er een peuter- en kleuterbad met een waterspeeltuin.

17. Interbad

België Sint-Kruis Binnenbad ± 27 KM vanaf Oostburg

Zwembad Interbad in Sint-Kruis is een familie zwembad met een recreatiebad, glijbaan en peuterbad. Naast baantjes zwemmen kan je er ook waterspinnen.

19. Den Boer

België Zomergem Binnenbad ± 30 KM vanaf Oostburg

Het zwembad beschikt over een 25-meterbad met vijf zwembanen en een instructiebad met een diepte tot 70 centimeter.

20. Farys Noordzeebad

België Blankenberge Binnenbad ± 31 KM vanaf Oostburg

Het Farys Noordzeebad in Blankenberge biedt verschillende faciliteiten aan, waaronder massagebaden, Turkse stoombaden, waterspeeltuigen en een glijbaan. Het zwembad is gevuld met gezuiverd en verwarmd zeewater. Er is een 25-meterbad met een diepte van 135 tot 365 cm en een ploeterbad met een diepte van 56 tot 90 cm.