Zwemmen Oud-Beijerland en omgeving

Ontdek 11 zwembaden en 9 natuurzwemplekken dichtbij Oud-Beijerland, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes binnenbaden, vier buitenbaden, één combibad, zeven open water zwemplekken en twee wellness locaties. Twee zwemplekken liggen er in Oud-Beijerland zelf.

Zwemmen in de buurt van Oud-Beijerland Binnen 30 minuten rijden.

2. Binnenbedijkte Maas Westmaas

Westmaas Zwemwater ± 8 KM vanaf Oud-Beijerland vogelvlucht afstand

Binnenbedijkte Maas Westmaas

Waterkwaliteit Uitstekend
Faciliteiten onbekend

4. Vereniging Zwembad Rhoon

Rhoon Buitenzwembad ± 5 KM vanaf Oud-Beijerland vogelvlucht afstand

Vereniging Zwembad Rhoon is een plek waar abonnementhouders en hun introducees gedurende het seizoen kunnen genieten van zwemplezier. Kinderen tot 1 jaar krijgen gratis toegang en er is een maximum van 350 bezoekers toegestaan. Het zwembad opent zijn deuren alleen bij een temperatuur van 20 graden of hoger en voldoende vrijwilligers.

5. Binnenbedijkte Maas Mijnsheerenland

Mijnsheerenland Zwemwater ± 7 KM vanaf Oud-Beijerland vogelvlucht afstand

De Binnenbedijkte Maas is gelegen in de Hoekse Waard. De Binnenbedijkte Maas is afgedamde arm van de Maas en bevindt zich tussen Mijnsheerenland en Maasdam.

Waterkwaliteit Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling Afvalbakken Afvalbakken

7. Zwembad Hoogvliet

Rotterdam Binnenzwembad ± 8 KM vanaf Oud-Beijerland vogelvlucht afstand

Zwembad Hoogvliet biedt een instructiebad, wedstrijdbad, kleuter-/peuterbad, buitenbad en bubbelbad/whirlpool. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals kleedruimtes, kluisjes, toiletten, douches, een EHBO-ruimte en parkeergelegenheid. Het zwembad is rolstoeltoegankelijk en er zijn invalidetoiletten aanwezig.

9. Inge de Bruijn Zwembad

Barendrecht Binnenzwembad ± 9 KM vanaf Oud-Beijerland vogelvlucht afstand

Het Inge de Bruijn zwembad beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een wedstrijdbad, kinderbad, recreatiezwembad en doelgroepenbad. Voor ontspanning is er een bubbelbank en waterglijbaan en voor sportieve activiteiten is er een fitnessruimte. Het zwembad is rolstoelvriendelijk en beschikt over een lift.

10. Zwembad Pernis

Pernis Buitenzwembad ± 10 KM vanaf Oud-Beijerland vogelvlucht afstand

Zwembad Pernis is open van mei tot en met augustus en is een gezellig buitenbad voor de grootste waterpret. Je kunt banenzwemmen in het 25 meterbad met vijf banen en er is een recreatief (minder diep) gedeelte. Ook is er sinds 2021 een brede glijbaan en een peuterbadje. Na het zwemmen kun je iets lekkers halen in de kleine horecagelegenheid.

11. Thermen Barendrecht

Barendrecht Wellness & Sauna ± 10 KM vanaf Oud-Beijerland vogelvlucht afstand

Het Thermen Barendrecht boutique resort beschikt over verschillende sauna's, elk met een unieke sfeer en temperatuur, geïnspireerd op beroemde kunstwerken. Er zijn zowel binnen- als buitenbaden, inclusief een zoutwaterbad en whirlpools, die zorgen voor een ontspannende ervaring. Het resort heeft een kunstplein en diverse relaxruimtes waar u tussen de saunarondes door kunt ontspannen. Voor de culinaire liefhebbers is er een restaurant waar unieke gerechten geserveerd worden.

12. Rivierabad

Spijkenisse Binnenzwembad Buitenzwembad ± 10 KM vanaf Oud-Beijerland vogelvlucht afstand

Het Rivierabad beschikt over een wedstrijdbad, een instructiebad, een recreatiebad en een buitenzwembad. Het 25m wedstrijdbad heeft zes banen. Het instructiebad is 20x15 meter en heeft een standaardtemperatuur van 31°C. Het recreatiebad biedt plezier voor jong en oud met een wildwaterbaan, een glijbaan en een stroomversnelling. Het buitenzwembad is rond en heeft een diameter van ongeveer zes meter. Er is een ruime ligweide aanwezig waar je heerlijk kan relaxen.

13. Plas Vrijenburgbos

Barendrecht Zwemwater ± 10 KM vanaf Oud-Beijerland vogelvlucht afstand

Plas Vrijenburgbos

Waterkwaliteit Uitstekend
WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand

15. Zwembad Zuid

Schiedam Binnenzwembad ± 12 KM vanaf Oud-Beijerland vogelvlucht afstand

Zwembad Zuid in Schiedam is een kleinschalige zwemlocatie met een wedstrijdbad en een instructiebad. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x10 meter en het water is minimaal 28°C. Naast zwemmen kun je ook genieten van de gezellige horeca en is er voldoende parkeergelegenheid naast het zwembad.

16. Spui Goudswaard

Goudswaard Zwemwater ± 13 KM vanaf Oud-Beijerland vogelvlucht afstand

Het strand Goudswaard (ook “Costa del Spui“ genoemd) ligt ten noorden van Goudswaard aan de zuidzijde van het Spui. Het Spui in Zuid-Holland is een verbindende rivier tussen de Oude Maas en het Haringvliet. Er is op deze locatie een gevaarlijke stroming en er wordt geadviseerd niet verder dan kniediepte het water in te gaan.

Waterkwaliteit Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Drijflijn

17. Bernisse Zuidland Oostzijde

Simonshaven Zwemwater ± 13 KM vanaf Oud-Beijerland vogelvlucht afstand

Op de locatie Bernisse Oostzijde Zuidland zijn twee naast elkaar gelegen zwemstrandjes te vinden.

Waterkwaliteit Uitstekend
WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Drijflijn

18. Hitsertsekade Zuid-Beijerland

Zuid-Beijerland Zwemwater ± 13 KM vanaf Oud-Beijerland vogelvlucht afstand

De zwemwaterlocatie bevindt zich in de provincie Zuid-Holland. De Hitsertsekade is gelegen in de gemeente Zuid-Beijerland, aan de rivier Hiltsertsche- of Vuile Gat. De zwemwaterlocatie is omgeven door landbouwpercelen en een jachthaven.

Waterkwaliteit Uitstekend
WC / Toiletten WC / Toiletten Drijflijn

19. Spa Wellness Hamam

Rotterdam Wellness & Sauna ± 13 KM vanaf Oud-Beijerland vogelvlucht afstand

Laat u verwennen bij Spa Wellness Hammam met een uitgebreid aanbod aan behandelingen, waaronder traditionele oosterse therapieën, diverse massages en fysiotherapie. Faciliteiten zijn onder andere een whirlpool, een relaxruimte, een verwarmde buiksteen en een eucalyptus stoombad. Vergeet niet om uzelf extra te verwennen met een modderbehandeling, een Turkse zeepzak massage of een pedicure. Voor een complete ervaring kunt u kiezen uit verschillende arrangementen.

20. De Waal Heerjansdam

Heerjansdam Zwemwater ± 13 KM vanaf Oud-Beijerland vogelvlucht afstand

Zwemlocatie in de Waal achter de ijsbaan van Heerjansdam aan de Molenweg.

Faciliteiten onbekend