Zwemmen Oudega (De Fryske Marren) (Aldegea) en omgeving

Ontdek 6 zwembaden en 14 natuurzwemplekken dichtbij Oudega (De Fryske Marren) (Aldegea), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes binnenbaden, negen recreatieplassen en vijf stranden.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Oudega (De Fryske Marren) (Aldegea) Binnen 30 minuten rijden.

1. Recreatiepark De Kuilart

Koudum Binnenbad ± 4 KM vanaf Oudega (De Fryske Marren)

Het binnenzwembad op Vakantiepark De Kuilart staat garant voor veel plezier. Dit overdekte zwembad beschikt over maar liefst drie glijbanen, waaronder een snelheidsmeter-glijbaan en een opvallende kegelvormige Cone-glijbaan. Er is genoeg te beleven voor iedereen. Let op: het zwembad kan soms alleen geopend zijn voor parkgasten, waardoor de waterspeeltuin en glijbanen mogelijk gesloten zijn. Zie de website voor de openingstijden.

5. Camping 't Hop

Wijckel Binnenbad ± 9 KM vanaf Oudega (De Fryske Marren)

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

8. Molkwerum

Molkwerum Strandje ± 11 KM vanaf Oudega (De Fryske Marren)

De zwemlocatie is gelegen aan het IJsselmeer ten noorden van het plaatsje Molkwerum. Het water van de zwemlocatie maakt deel uit van het Vogelrichtlijngebied IJsselmeer. Het strandje is gelegen aan de voet van de IJsselmeerdijk tegen een krib. Aan de binnenzijde van de dijk ligt de Noarderdyksfaart en Camping ’t Seleantsje.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Molkwerum

10. Badpaviljoen IJsselmeer

Hindeloopen Strandje ± 11 KM vanaf Oudega (De Fryske Marren)

Zwemlocatie Badpaviljoen IJsselmeer te Hindeloopen ligt aan het IJsselmeer in de gemeente Súdwest Fryslân. Het zwemstrand strekt zich uit over een totale lengte van ongeveer 750 meter. Het strand bestaat uit zand en de ligweide bestaat uit gras. Het strand is direct gelegen aan de voet van de dijk en is maximaal slechts vijf meter breed.Bezoekers van de zwemlocatie kunnen op de binnendijks gelegen camping van sanitaire voorzieningen gebruik maken.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Badpaviljoen IJsselmeer