Zwemmen Oudehaske (Aldehaske) en omgeving

Ontdek 7 zwembaden en 13 natuurzwemplekken dichtbij Oudehaske (Aldehaske), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier binnenbaden, twee buitenbaden, één subtropisch zwembad, acht recreatieplassen, drie stranden en twee open water zwemplekken. Eén zwemplek ligt er in Oudehaske zelf.

Zwemmen in de buurt van Oudehaske (Aldehaske) Binnen 30 minuten rijden.

5. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad ± 7 KM vanaf Oudehaske

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan

8. De Woudfennen

Joure Recreatieplas ± 11 KM vanaf Oudehaske

Het zwemwater De Woudfennen ligt aan een afgesloten waterplas genaamd de Put van Nederhorst, nabij Joure in de gemeente De Fryske Marren. Het is een oude zandwinput. Het zwemwater maakt deel uit van een dagrecreatief terrein. Ten zuiden van het terrein ligt het bungalowpark / jachthaven de Woudfennen. De Langwarder Wielen liggen in het noordwesten.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij De Woudfennen

12. De Wispel

Tijnje Buitenbad ± 15 KM vanaf Oudehaske

Natuurbad De Wispel is omgeven door natuurlijke schoonheid en biedt een serene omgeving voor bezoekers om te genieten van het water.