Zwemmen Reeuwijk-Brug en omgeving

Ontdek 14 zwembaden en 6 natuurzwemplekken dichtbij Reeuwijk-Brug, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven buitenbaden, vijf combibaden, twee binnenbaden, drie stranden, twee open water zwemplekken en één recreatieplas.

Zwemmen in de buurt van Reeuwijk-Brug Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad De Fuut

Reeuwijk-Brug Buitenbad

Zwembad de Fuut in Reeuwijk beschikt over een 25 meter bad met onder andere een peuterbad, een zwembad dat afloopt tot 2 meter diepte, een kleine glijbaan, speelmaterialen voor in het zwembad en een grote ligweide om heerlijk te zonnen of lekker te spelen.

4. Het Groenhovenbad

Gouda Binnenbad Buitenbad ± 5 KM vanaf Reeuwijk-Brug

Het Groenhovenbad in Gouda biedt verschillende zwembaden, waaronder een wedstrijdbad, middenbad en doelgroepenbad. Het buitenbad is geopend tot aan de zomervakantie en er zijn aangepaste openingstijden.

5. De Kuil

Bodegraven Binnenbad Buitenbad ± 6 KM vanaf Reeuwijk-Brug

Zwembad De Kuil in Bodegraven heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, inclusief een vernieuwd peuterbad en een familieglijbaan. De horeca is ook compleet vernieuwd en biedt meer dan alleen een kantine.

6. Gouwebad De Sniep

Waddinxveen Binnenbad Buitenbad ± 7 KM vanaf Reeuwijk-Brug

Gouwebad de Sniep in Waddinxveen biedt een breed scala aan zwemfaciliteiten voor jong en oud op sportief en recreatief niveau. Het zwembad beschikt over een 25 meter wedstrijdbassin, recreatiebassin, kleuterbassin en verwarmd buitenbassin. Daarnaast zijn er diverse attracties zoals een stroomversnelling, 55 meter glijbaan, whirpool, onderwaterfontein, borrelbank en watergordijn. Voor ontspanning is er ook een solarium aanwezig.

7. Natuurlijk de Loete

Haastrecht Buitenbad ± 9 KM vanaf Reeuwijk-Brug

‍Zwembad Natuurlijk De Loete biedt een mooi bad van 25 meter lang en 17 meter breed met een diepte van 2 meter, en bij de duikplanken zelfs ruim 3 meter. Er zijn twee duikplanken, een lage van 1 meter en een hoge van 3 meter. Het peuterbad is gezellig en compleet met een glijbaantje. Rondom het bad staan stoelen, tafels en banken. Ons zwembad ligt mooi in de buitenlucht, tussen twee natuurgebieden. Vanaf onze ligweide heeft u een mooi uitzicht op ons bad en de omgeving.

9. Zwembad De Zuidplas

Moordrecht Binnenbad ± 11 KM vanaf Reeuwijk-Brug

Zwembad De Zuidplas in Moordrecht biedt een ondiep bad en een wedstrijdbad voor alle doelgroepen. Naast zwemlessen voor ouder en kind en het ABC-diploma, zijn er ook aquasport groepen en banenzwemmen mogelijk. Tarieven variëren van €4,90 tot €168,00 per lesfase. Het zwembad kan gehuurd worden voor €92,50 per uur voor verenigingen en €120,00 per uur voor particulieren.

10. Ons Polderbad

Stolwijk Buitenbad ± 11 KM vanaf Reeuwijk-Brug

Ons Polderbad in Stolwijk biedt diverse zwemmogelijkheden. Zo is er een gezellige zonneweide bij het grote bad waar bezoekers heerlijk kunnen ontspannen. Het peuterbad is compleet met een glijbaantje en diverse waterspeeltjes, en dankzij het hek rondom kunnen de kleintjes veilig spelen. Het diepe baantjesbad is 25 bij 16,5 meter en heeft twee duikplanken: de lage en de hoge. Voor beginners en jongere kinderen is er een korte glijbaan van 4 meter, terwijl de liefhebbers kunnen genieten van de twee glijbanen bij het ondiepe bad: een lange glijbaan van 29 meter en een korte van 4 meter. Kortom, genoeg zwemplezier voor jong en oud.

12. Nieuwkoopse Plassen Meijepark

Nieuwkoop Open water zwemplek ± 13 KM vanaf Reeuwijk-Brug

De Nieuwkoopse Plassen liggen ten noorden van Bodegraven in de polder "Nieuwkoop en Noorden". De Nieuwkoopse Plassen bestaan uit de Zuideinderplas, de Noordeinderplas, het petgatengebied en de Meijegraslanden (gelegen tussen de Meije en de plassen). De zwemlocatie Meijepark ligt in de Zuideinderplas.

Waterkwaliteit Slecht
Bekijk alle faciliteiten bij Nieuwkoopse Plassen Meijepark

16. Zwembad De Hoorn

Alphen aan den Rijn Binnenbad Buitenbad ± 15 KM vanaf Reeuwijk-Brug

Zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn heeft drie verwarmde binnenbaden, een peuterbad binnen en buiten, een interactieve glijbaan, twee duikplanken, een Turks stoombad en een jacuzzi. Daarnaast is er een verwarmd buitenbad met duikplank en een zonneweide om te ontspannen.

17. Zwembad Aquarijn

Alphen aan den Rijn Binnenbad ± 15 KM vanaf Reeuwijk-Brug

Zwembad AquaRijn in Alphen aan den Rijn beschikt over een 25 of 35 meter bad met een tribune voor 400 personen. Het bad heeft nieuwe track startblokken en een beweegbare bodem die in het geheel omhoog kan, waardoor een grote zaal ontstaat. Het zwembad is uitgerust met de nieuwste snufjes voor een perfecte wedstrijd of training.

18. Batensteinbad

Woerden Binnenbad Buitenbad ± 16 KM vanaf Reeuwijk-Brug

Bij zwembad Batenstein in Woerden zijn er eindeloze mogelijkheden. Naast leszwemmen, banenzwemmen en aquasporten, kun je ook genieten van de vernieuwde interactieve glijbaan, stroomversnelling, jacuzzi, stoomcabine en recreatiezwemmen. BatensteinBuiten biedt de grootste spetter-, sport- en speelplaats in de regio aan, te vinden op het buitenterrein van het zwembad en deze is gratis toegankelijk.