Zwemmen Scherpenzeel (Fryslân) en omgeving

Ontdek 8 zwembaden en 12 natuurzwemplekken dichtbij Scherpenzeel (Fryslân), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie binnenbaden, twee buitenbaden, twee combibaden, één subtropisch zwembad, zeven recreatieplassen, vier stranden en een open water zwemplek.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Scherpenzeel (Fryslân) Binnen 30 minuten rijden.

11. Zwembad Blokzijl

Blokzijl Buitenbad ± 17 KM vanaf Scherpenzeel (Fryslân)

Het verwarmde openluchtzwembad van Zwembad Blokzijl biedt twee baden voor jong en oud. Omringd door bomen en een grote zonneweide is het de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de warme zomerzon. Na een verkwikkende duik in het zwembad kun je genieten van een verfrissend drankje in de gezellige horecagelegenheid.

15. Bosbad

Emmeloord Binnenbad Buitenbad ± 19 KM vanaf Scherpenzeel (Fryslân)

Zwembad het Bosbad in Emmeloord biedt het hele jaar door vier verwarmde binnenbaden en in de zomermaanden ook een buitenzwembad. Het grote 25-meterbad heeft zes banen en twee duikplanken. Het warmwaterbad van 33 graden is ideaal voor therapiezwemmen en zwangerschapszwemmen. Het Bosbad organiseert regelmatig evenementen, zoals discozwemmen en spelletjes in de schoolvakanties.

16. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad ± 20 KM vanaf Scherpenzeel (Fryslân)

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan

19. De Woudfennen

Joure Recreatieplas ± 22 KM vanaf Scherpenzeel (Fryslân)

Het zwemwater De Woudfennen ligt aan een afgesloten waterplas genaamd de Put van Nederhorst, nabij Joure in de gemeente De Fryske Marren. Het is een oude zandwinput. Het zwemwater maakt deel uit van een dagrecreatief terrein. Ten zuiden van het terrein ligt het bungalowpark / jachthaven de Woudfennen. De Langwarder Wielen liggen in het noordwesten.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij De Woudfennen