Zwembaden en zwemplekken dichtbij Schiedam

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Schiedam.

Binnen 30 minuten auto rijden

Sport- en recreatiebad Groenoord

Zwembad Groenoord in Schiedam heeft een wedstrijdbad met duikplank en een recreatiebad met onder andere een 65 meter lange glijbaan en peuter- en kleuterbadje. Ook is er een grote ligweide met airtrampoline en horeca met terras.

Zwembad Zuid

Zwembad Zuid in Schiedam is een kleinschalige zwemlocatie met een wedstrijdbad en een instructiebad. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x10 meter en het water is minimaal 28°C. Naast zwemmen kun je ook genieten van de gezellige horeca en is er voldoende parkeergelegenheid naast het zwembad.

Sportcentrum West

Binnenzwembad in Rotterdam
± 4 KM vanaf Schiedam vogelvlucht afstand

Sportcentrum West biedt Rotterdammers uit West een zwembad en sporthal van 1400 m² onder één dak, met twee baden, een glijbaan en een bubbelbad voor uren spetterpret. Daarnaast zijn er beachvolleybalvelden in de tuin.

Zwembad Overschie

Binnenzwembad in Rotterdam
± 4 KM vanaf Schiedam vogelvlucht afstand

Zwembad Overschie is een klein maar fijn zwembad waar je naar hartenlust kunt zwemmen. Het L-vormige bad heeft ook een ondiep gedeelte, wat het bad heel geschikt maakt voor leuke activiteiten zoals peuterzwemmen. Het zwembad is rolstoeltoegankelijk.

Zwembad Pernis

Buitenzwembad in Pernis
± 6 KM vanaf Schiedam vogelvlucht afstand

Krabbeplas Oostzijde

± 8 KM vanaf Schiedam vogelvlucht afstand

Recreatiegebied de Krabbeplas ligt aan de rand van Vlaardingen Westwijk. De officiële zwemzones bevinden zich aan de zuid- en oostzijde van de plas en zijn begrensd met een ballenlijn.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Aanvaardbaar Gemiddelde: Aanvaardbaar
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Drijflijn

Zwembad Hoogvliet

Binnenzwembad in Rotterdam
± 9 KM vanaf Schiedam vogelvlucht afstand

Zwembad Hoogvliet biedt een instructiebad, wedstrijdbad, kleuter-/peuterbad, buitenbad en bubbelbad/whirlpool. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals kleedruimtes, kluisjes, toiletten, douches, een EHBO-ruimte en parkeergelegenheid. Het zwembad is rolstoeltoegankelijk en er zijn invalidetoiletten aanwezig.

Oostelijk zwembad

Binnenzwembad in Rotterdam
± 10 KM vanaf Schiedam vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.