Zwemmen Terhorne (Terherne) en omgeving

Ontdek 9 zwembaden en 11 natuurzwemplekken dichtbij Terhorne (Terherne), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf binnenbaden, twee buitenbaden, één subtropisch zwembad, een combibad, acht recreatieplassen, twee stranden en een open water zwemplek.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Terhorne (Terherne) Binnen 30 minuten rijden.

5. De Woudfennen

Joure Recreatieplas ± 11 KM vanaf Terhorne

Het zwemwater De Woudfennen ligt aan een afgesloten waterplas genaamd de Put van Nederhorst, nabij Joure in de gemeente De Fryske Marren. Het is een oude zandwinput. Het zwemwater maakt deel uit van een dagrecreatief terrein. Ten zuiden van het terrein ligt het bungalowpark / jachthaven de Woudfennen. De Langwarder Wielen liggen in het noordwesten.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij De Woudfennen

6. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad ± 12 KM vanaf Terhorne

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan

14. De Wispel

Tijnje Buitenbad ± 19 KM vanaf Terhorne

Natuurbad De Wispel is omgeven door natuurlijke schoonheid en biedt een serene omgeving voor bezoekers om te genieten van het water.

16. De Blauwe Golf

Leeuwarden Binnenbad Buitenbad ± 25 KM vanaf Terhorne

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

17. Kalverdijkje

Leeuwarden Binnenbad ± 25 KM vanaf Terhorne

Zwembad Kalverdijkje biedt volop zwemplezier voor zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer. Het 6 banen brede wedstrijdbad en het extra verwarmde (33 graden) doelgroepenbad zijn perfect voor iedereen. Na afloop kun je terecht in het gezellige sportcafé met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.