Zwemmen Tjerkgaast (Tsjerkgaast) en omgeving

Ontdek 4 zwembaden en 16 natuurzwemplekken dichtbij Tjerkgaast (Tsjerkgaast), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie binnenbaden, één subtropisch zwembad, elf recreatieplassen, vier stranden en een open water zwemplek.

Zwemmen in de buurt van Tjerkgaast (Tsjerkgaast) Binnen 30 minuten rijden.

1. Camping 't Hop

Wijckel Binnenbad ± 5 KM vanaf Tjerkgaast

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

8. De Woudfennen

Joure Recreatieplas ± 11 KM vanaf Tjerkgaast

Het zwemwater De Woudfennen ligt aan een afgesloten waterplas genaamd de Put van Nederhorst, nabij Joure in de gemeente De Fryske Marren. Het is een oude zandwinput. Het zwemwater maakt deel uit van een dagrecreatief terrein. Ten zuiden van het terrein ligt het bungalowpark / jachthaven de Woudfennen. De Langwarder Wielen liggen in het noordwesten.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij De Woudfennen

13. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad ± 13 KM vanaf Tjerkgaast

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan

18. Recreatiepark De Kuilart

Koudum Binnenbad ± 18 KM vanaf Tjerkgaast

Het binnenzwembad op Vakantiepark De Kuilart staat garant voor veel plezier. Dit overdekte zwembad beschikt over maar liefst drie glijbanen, waaronder een snelheidsmeter-glijbaan en een opvallende kegelvormige Cone-glijbaan. Er is genoeg te beleven voor iedereen. Let op: het zwembad kan soms alleen geopend zijn voor parkgasten, waardoor de waterspeeltuin en glijbanen mogelijk gesloten zijn. Zie de website voor de openingstijden.