Binnenzwembaden Wolvega en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Wolvega, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie binnenbaden, twee subtropische zwembaden en één combibad. De andere zes binnenzwembaden liggen wat verder weg. Eén binnenzwembad ligt er in Wolvega zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Wolvega Binnen 30 minuten rijden.

3. Sportcomplex De Waterwyck

Steenwijk Binnenbad ± 17 KM vanaf Wolvega

De Waterwyck heeft een 25 meter wedstrijdbad en een recreatiebad, inclusief whirlpool, bruisbanken en een waterpaddenstoel. Voor de jongste bezoekers is er een peuterbad met de nodige voorzieningen. Daarnaast is er een 40 meter lange glijbaan en een nieuwe wellnesshoek met kruiden-bubbelbaden en infraroodcabines.

4. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad ± 21 KM vanaf Wolvega

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan

5. Bad Hesselingen

Meppel Subtropisch zwembad Buitenbad ± 31 KM vanaf Wolvega

Bad Hesselingen in Meppel biedt een breed scala aan zwembaden voor alle leeftijden en weersomstandigheden. Het 25 meter wedstrijdbad is perfect voor banenzwemmen, zwemlessen en aquasporten. Het grote bad heeft 6 startblokken en een beweegbare bodem, waardoor de diepte naar wens instelbaar is. Het recreatiebad is een plezierig en overzichtelijk bad met een interactieve glijbaan, junglebad voor de kleintjes, whirlpool, glij- en klautertractor, bubbel-bruisbank en meer. Het verwarmde buitenbad is het hele jaar door geopend en heeft een recreatieve hoek met een bruisbank en een regendouche. Het peuterbad biedt verkoeling voor de jongste bezoekers zonder zwemdiploma. Op de grote ligweide met speeltoestellen en op het zonnedek is het zomers volop genieten.

6. Zwemcentrum De Welle

Drachten Binnenbad Buitenbad ± 33 KM vanaf Wolvega

Zwemcentrum De Welle is een veelzijdige locatie waar jong en oud terecht kan voor een breed scala aan wateractiviteiten. Het 50-meterbad is ideaal voor de serieuze baantjestrekker, terwijl het recreatiebad uitnodigt tot vrij zwemmen en plezier voor het hele gezin. Voor de allerkleinsten is er zelfs een speciaal pierenbad met speelgoed, een glijbaan en fontein. De avontuurlijke bezoekers kunnen zich wagen aan de glijbaan met tijdswaarneming of de draaikolk. Na al het spetteren is het mogelijk om te ontspannen in het warme bubbelbad.

Binnenzwembaden bij Wolvega Tussen 30 minuten en een uur rijden.

10. Bosbad

Emmeloord Binnenbad Buitenbad ± 32 KM vanaf Wolvega

Zwembad het Bosbad in Emmeloord biedt het hele jaar door vier verwarmde binnenbaden en in de zomermaanden ook een buitenzwembad. Het grote 25-meterbad heeft zes banen en twee duikplanken. Het warmwaterbad van 33 graden is ideaal voor therapiezwemmen en zwangerschapszwemmen. Het Bosbad organiseert regelmatig evenementen, zoals discozwemmen en spelletjes in de schoolvakanties.

11. Camping 't Hop

Wijckel Binnenbad ± 33 KM vanaf Wolvega

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.