Binnenzwembaden Wolvega en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Wolvega, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie binnenbaden, twee combibaden en één subtropisch zwembad. De andere zes binnenzwembaden liggen wat verder weg. Eén binnenzwembad ligt er in Wolvega zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Wolvega Binnen 30 minuten rijden.

4. Swimfun

Subtropisch zwembad Joure ± 21 KM vanaf Wolvega vogelvlucht afstand

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

5. Bad Hesselingen

Zwembad Meppel Binnen Buiten ± 31 KM vanaf Wolvega vogelvlucht afstand

Bad Hesselingen in Meppel biedt een breed scala aan zwembaden voor alle leeftijden en weersomstandigheden. Het 25 meter wedstrijdbad is perfect voor banenzwemmen, zwemlessen en aquasporten. Het grote bad heeft 6 startblokken en een beweegbare bodem, waardoor de diepte naar wens instelbaar is. Het recreatiebad is een plezierig en overzichtelijk bad met een interactieve glijbaan, junglebad voor de kleintjes, whirlpool, glij- en klautertractor, bubbel-bruisbank en meer. Het verwarmde buitenbad is het hele jaar door geopend en heeft een recreatieve hoek met een bruisbank en een regendouche. Het peuterbad biedt verkoeling voor de jongste bezoekers zonder zwemdiploma. Op de grote ligweide met speeltoestellen en op het zonnedek is het zomers volop genieten.

Binnenzwembaden bij Wolvega Tussen 30 minuten en een uur rijden.

10. Bosbad

Zwembad Emmeloord Binnen Buiten ± 32 KM vanaf Wolvega vogelvlucht afstand

Zwembad het Bosbad in Emmeloord biedt het hele jaar door vier verwarmde binnenbaden en in de zomermaanden ook een buitenzwembad. Het grote 25-meterbad heeft zes banen en twee duikplanken. Het warmwaterbad van 33 graden is ideaal voor therapiezwemmen en zwangerschapszwemmen. Het Bosbad organiseert regelmatig evenementen, zoals discozwemmen en spelletjes in de schoolvakanties.

11. Camping 't Hop

Zwembad Wijckel Binnen ± 33 KM vanaf Wolvega vogelvlucht afstand

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.