Binnenzwembaden Lemmer (De Lemmer) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Lemmer, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, één subtropisch zwembad en een combibad. De andere drie binnenzwembaden liggen wat verder weg. Eén binnenzwembad ligt er in Lemmer zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Lemmer (De Lemmer) Binnen 30 minuten rijden.

2. Camping 't Hop

Wijckel Binnenbad ± 10 KM vanaf Lemmer

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

3. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad ± 18 KM vanaf Lemmer

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan

4. Bosbad

Emmeloord Binnenbad Buitenbad ± 20 KM vanaf Lemmer

Zwembad het Bosbad in Emmeloord biedt het hele jaar door vier verwarmde binnenbaden en in de zomermaanden ook een buitenzwembad. Het grote 25-meterbad heeft zes banen en twee duikplanken. Het warmwaterbad van 33 graden is ideaal voor therapiezwemmen en zwangerschapszwemmen. Het Bosbad organiseert regelmatig evenementen, zoals discozwemmen en spelletjes in de schoolvakanties.

5. Recreatiepark De Kuilart

Koudum Binnenbad ± 22 KM vanaf Lemmer

Het binnenzwembad op Vakantiepark De Kuilart staat garant voor veel plezier. Dit overdekte zwembad beschikt over maar liefst drie glijbanen, waaronder een snelheidsmeter-glijbaan en een opvallende kegelvormige Cone-glijbaan. Er is genoeg te beleven voor iedereen. Let op: het zwembad kan soms alleen geopend zijn voor parkgasten, waardoor de waterspeeltuin en glijbanen mogelijk gesloten zijn. Zie de website voor de openingstijden.

9. Zwembad 't Bun

Urk Binnenbad ± 28 KM vanaf Lemmer

Zwembad 't Bun biedt plezier voor iedereen die van zwemmen houdt. Van de glijbaan tot de stroomversnelling en speciaal ontworpen speelelementen voor de allerkleinsten. Het wedstrijdbad biedt prachtig uitzicht over het Urkerbos.

Binnenzwembaden bij Lemmer (De Lemmer) Tussen 30 minuten en een uur rijden.