Zwemmen Zierikzee en omgeving

Ontdek 4 zwembaden en 16 natuurzwemplekken dichtbij Zierikzee, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twee binnenbaden, één subtropisch zwembad, een waterspeeltuin, vier zeestranden, vier open water zwemplekken, vier stranden en vier recreatieplassen. Eén zwemplek ligt er in Zierikzee zelf.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Zierikzee Binnen 30 minuten rijden.

10. Aqua Mundo - Port Zelande

Ouddorp Subtropisch zwembad ± 16 KM vanaf Zierikzee

Bij Port Zélande van Center Parcs kun je genieten van de Aqua Mundo met golfslagbad, Turbo Tunnel, glijbanen, wildwaterbaan, stroomversnelling, Kinder-doe-bad, buitenbad én Water Play House.

wildwaterbaan

11. Strandpark de Zeeuwse Kust

Noordwelle Binnenbad ± 16 KM vanaf Zierikzee

Het overdekte zwembad op Strandpark De Zeeuwse Kust heeft een groot waterspeelschip voor kinderen. De waterspeeltuin heeft rubberen vloeren en biedt glijbanen, waterdouches en een grote emmer die omkiept voor een golf water.

18. Deltapark Neeltje Jans

Vrouwenpolder Waterspeeltuin ± 19 KM vanaf Zierikzee

In Deltapark Neeltje Jans zijn er verschillende Water & Fun attracties, waaronder de Aquasplash en de Waterspeelplaats. Beide attracties bieden verkoeling op warme dagen en zijn open vanaf half mei tot oktober. Daarnaast is er een Waterglijbaan waar jong en oud plezier aan kunnen beleven. Voor wie van een stormachtige ervaring houdt, is er de Orkaanmachine. De speeltuinen bieden speelplezier voor alle leeftijden.

19. Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand

Wolphaartsdijk Strandje ± 19 KM vanaf Zierikzee

De locatie Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand is gelegen aan het oostelijke deel van het Veerse Meer, ten zuiden van Kortgene en ten noorden van Wolphaartsdijk. Het betreft een zoutwater locatie. Ten westen van de zwemlocatie liggen de Middelplaten, een natuurgebied van Natuurmonumenten. Ten oosten van de locatie ligt recreatiepark De Schelphoek. De zwemlocatie bestaat uit een langgerekt smal zandstrand en grotere ligweiden er om heen.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand

20. De Punt

Ouddorp Strandje ± 19 KM vanaf Zierikzee

De Punt Badstrand ligt aan het Grevelingenmeer op Goeree-Overflakkee (Zuid-Holland) en is gelegen aan het gelijknamige natuurgebied. De locatie wordt fysiek gescheiden door strekdammen rond de zwemwaterlocatie. Het is een zoutwaterlocatie maar kent geen getijdeninvloed. Feitelijk bestaat het zwemstrand uit twee afzonderlijke stranden, gescheiden door een gedeelte waar wordt gesurft en gezeild.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij De Punt