Zwembaden Roelofarendsveen en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Roelofarendsveen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven combibaden, zeven buitenbaden en zes binnenbaden. Eén zwembad ligt er in Roelofarendsveen zelf.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden in de buurt van Roelofarendsveen Binnen 30 minuten rijden.

3. Zwembad Aquarijn

Zwembad Alphen aan den Rijn Binnen ± 9 KM vanaf Roelofarendsveen vogelvlucht afstand

Zwembad AquaRijn in Alphen aan den Rijn beschikt over een 25 of 35 meter bad met een tribune voor 400 personen. Het bad heeft nieuwe track startblokken en een beweegbare bodem die in het geheel omhoog kan, waardoor een grote zaal ontstaat. Het zwembad is uitgerust met de nieuwste snufjes voor een perfecte wedstrijd of training.

4. Zwembad De Hoorn

Zwembad Alphen aan den Rijn Binnen Buiten ± 9 KM vanaf Roelofarendsveen vogelvlucht afstand

Zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn heeft drie verwarmde binnenbaden, een peuterbad binnen en buiten, een interactieve glijbaan, twee duikplanken, een Turks stoombad en een jacuzzi. Daarnaast is er een verwarmd buitenbad met duikplank en een zonneweide om te ontspannen.

6. Zwembad Wasbeek

Zwembad Sassenheim Binnen Buiten ± 10 KM vanaf Roelofarendsveen vogelvlucht afstand

Zwembad Wasbeek biedt 225 vierkante meter subtropisch zwemplezier met onder andere een interactieve glijbaan, bubbelbad, stoombad en peuterbad. Het olympische wedstrijdbad heeft 6 banen en wordt gebruikt voor diverse activiteiten.

7. Zwembad Aarweide

Buitenzwembad Nieuwveen ± 10 KM vanaf Roelofarendsveen vogelvlucht afstand

Zwembad Aarweide heeft drie buitenbaden, waaronder een wedstrijdbad van 25 meter, een recreatiebad en een peuterbad. Er is ook een spraypark en een grote glijbaan. Het zwembad beschikt over een grote zonneweide, een voet- en volleybalveld en twee springkussens. Het zwembad is geopend van eind april tot half september.

10. Zwembad De Zijl

Zwembad Leiden Binnen Buiten ± 11 KM vanaf Roelofarendsveen vogelvlucht afstand

Zwembad De Zijl biedt een diversiteit aan zwemfaciliteiten. Het wedstrijdbad met een 25 meter bassin is perfect voor het zwemmen van baantjes, terwijl het verwarmde instructiebad ideaal is voor groepslessen. Daarnaast is er een recreatiebad met een buitenbad in de zomer. De kleintjes kunnen spelenderwijs watervrij worden in het peuterbad, terwijl de jeugd kan genieten van de 45 meter lange glijbaan en de stroomversnelling in het recreatiebad. Het zwembad maakt gebruik van zoutelektrolyse om het water te desinfecteren, waardoor problemen zoals rode ogen en huid- en luchtwegproblemen tot het verleden behoren.

12. Zwembad Poelmeer

Zwembad Oegstgeest Binnen ± 13 KM vanaf Roelofarendsveen vogelvlucht afstand

Zwembad Poelmeer in Oegstgeest beschikt over drie zwembaden, een apart baby- en peuterbad, Turks stoombad, whirlpool en jetstreams. Daarnaast is er een grote ligweide met buitenterras en speeltuin en uitgebreide horeca.

15. Zwembad De Waterlelie

Zwembad Aalsmeer Binnen Buiten ± 15 KM vanaf Roelofarendsveen vogelvlucht afstand

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt een buitenzwembad met een 25 meter bad, familie glijbaan, duikplank, aflopend speelbad met kleine glijbaan en fonteinen en een ondiep peuterbad met speelplaats. Er is ook een groene ligweide om van het mooie weer te genieten.

17. Buitenbad De Vliet

Buitenzwembad Leiden ± 15 KM vanaf Roelofarendsveen vogelvlucht afstand

Buitenbad De Vliet in Leiden is een uniek openluchtzwembad met een 50-meter-bad, een hoge glijbaan van 49 meter lang en een grote ligweide voor de zomerse dagen. Voor de allerkleinste bezoekers is er een apart gedeelte met een peuterbadje en leuke speelvoorzieningen. Het zwembad is geopend van mei tot oktober.