Zwemmen Afferden (Gelderland) en omgeving

Ontdek 12 zwembaden en 8 natuurzwemplekken dichtbij Afferden (Gelderland), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, drie combibaden, twee buitenbaden, vijf recreatieplassen, twee stranden en één open water zwemplek.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Afferden (Gelderland) Binnen 30 minuten rijden.

3. Ezzy's Zetten

Zetten Binnenbad ± 10 KM vanaf Afferden (Gelderland)

Ezzy's Zetten heeft diverse baden waarin diverse activiteiten worden aangeboden. Zwemles, aqua sporten en recreatief zwemmen. Tijdens het recreatief zwemmen zijn er allerlei leuke spelmaterialen, zoals matten, ballen en speelgoed om op te duiken.

8. Zwembad De Plons

Beuningen (Gelderland) Binnenbad ± 13 KM vanaf Afferden (Gelderland)

Zwembad de Plons in Beuningen beschikt over een verwarmd professioneel bassin van 25 meter en een instructiebad van 17 meter. Tijdens het recreatieve zwemmen kunt u gebruik maken van de duikplank, de waterglijbaan, sauna en whirlpool. Het zwembad is gericht op het plezier van kinderen, volwassenen en ouderen en iedereen is welkom. Er worden leuke kinderfeestjes georganiseerd en het zwembad wordt regelmatig omgebouwd tot disco.

9. Zwembad 't Gastland

Rhenen Binnenbad ± 13 KM vanaf Afferden (Gelderland)

Sport- en Recreatiecentrum 't Gastland in Rhenen heeft een wedstrijdbad met duikplank en een instructiebad. Het instructiebad heeft een gemiddelde watertemperatuur van 31°C en kan variëren in diepte van 0,45 meter tot 1,20 meter.

11. Zwembad de Meerval

Wijchen Binnenbad Buitenbad ± 14 KM vanaf Afferden (Gelderland)

Zwembad De Meerval beschikt over een wedstrijdbad en een recreatiebad, compleet met een spannende glijbaan, een ontspannende whirlpool en een stroomversnelling. Voor bezoekers die na het zwemmen willen relaxen, zijn er een sauna en een stoomcabine aanwezig.

15. Zwembad De Kriekeput

Herpen Binnenbad ± 17 KM vanaf Afferden (Gelderland)

Zwembad De Kriekeput in Herpen is volledig vernieuwd en overdekt, waardoor er het hele jaar door gezwommen kan worden. Voor de kleintjes is er een kinderbad en het grote bad heeft een bubbelgedeelte, een kleine glijbaan en een eekhoornsproeier.

16. Zwembad Doelum

Renkum Binnenbad ± 17 KM vanaf Afferden (Gelderland)

Zwembad Doelum in Renkum heeft verschillende grote zwembaden, waaronder een instructiebad van 15x10 meter met een temperatuur van 31°C. Voor minder valide mensen is er een lift en een speciale trap om het water in te gaan. Het wedstrijdbad is 25x15 meter en telt zes banen, perfect voor banen zwemmen.

19. De Zeven Morgen

Dreumel Buitenbad ± 18 KM vanaf Afferden (Gelderland)

Zwembad de Zeven Morgen, gelegen in het hart van Dreumel, is een familievriendelijke bestemming die uitnodigt tot ontspanning en plezier. Het peuterbad, extra verwarmd en voorzien van comfortabele banken, garandeert veilig waterplezier voor de allerkleinsten. Het recreatiebad, met een schuin aflopende bodem en diverse speeltoestellen, is ideaal voor onbezorgd spelen en zwemmen. Voor de meer ervaren zwemmers is er het wedstrijdbad, uitgerust met een lage duikplank en startblokken. Over het terrein verspreid vindt men diverse speeltoestellen zoals wipwaps, schommels en klimrekken.