Zeestrand dichtbij Afferden (Gelderland)

Ontdek 10 zeestranden gesorteerd op afstand vanaf Afferden (Gelderland).

Tip: In de categorie stranden vind je zowel zeestranden als zoetwater stranden.

Afferden (Gelderland) ligt niet echt dichtbij zee. Het dichtstbijzijnde zeestrand is meer dan een uur rijden en is ongeveer 120 km ver weg.

Zeestranden bij Afferden (Gelderland) Meer dan een uur rijden.

3. Katwijk aan Zee Boulevard Zuid

Katwijk Zeestrand ± 120 KM vanaf Afferden (Gelderland)

De zwemwaterlocatie Katwijk-Zuid is onderdeel van het doorlopende Noordzeestrand van Scheveningen naar Katwijk en ligt ten zuiden van het Uitwateringskanaal bij Katwijk. De plaats Katwijk ligt tegen de duinen en het strand aan. De beschermde duinen van Berkheide liggen ten zuiden van de zwemwaterlocatie. Het strand is bereikbaar via de A44 en vervolgens N206 en lokale wegen.

Waterkwaliteit Goed
Bekijk alle faciliteiten bij Katwijk aan Zee Boulevard Zuid

4. Zandvoort Aan Zee

Zandvoort Zeestrand ± 122 KM vanaf Afferden (Gelderland)

Het strand strekt zich uit over 9 kilometer en is gemiddeld 50 tot 100 meter breed. Het strand is via 45 ingangen gratis toegankelijk. Het strand grenst aan de noordkant aan de zwemlocatie Bloemendaal aan Zee. Tussen deze twee zwemlocaties ligt achter het strand nog een uitloper van het Nationaal Park Zuid- Kennemerland, dat zich uitstrekt tot IJmuiden. Aan de noordkant van Zandvoort ligt het racecircuit. Meer landinwaarts liggen op korte afstand de plaatsen Bentveld, Aerdenhout en Haarlem.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 15 zwemplekken bij Zandvoort Aan Zee

5. Wassenaarse Slag

Wassenaar Zeestrand ± 122 KM vanaf Afferden (Gelderland)

De zwemwaterlocatie Wassenaarse Slag is onderdeel van het doorlopende Noordzeestrand van Scheveningen naar Katwijk. Het kenmerkt zich als een kleinschalig familiestrand. De plaats Wassenaar ligt achter het duingebied, in het achterland ter hoogte van deze zwemwaterlocatie. De beschermde duinen van Meijendel & Berkheide omsluiten de zwemwaterlocatie. Het strand is bereikbaar via de A44-N44 en vervolgens lokale wegen.

Waterkwaliteit Goed
Bekijk alle faciliteiten bij Wassenaarse Slag