Binnenzwembaden Afferden (Gelderland) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Afferden (Gelderland), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij negen binnenbaden en drie combibaden.

Binnenzwembaden in de buurt van Afferden (Gelderland) Binnen 30 minuten rijden.

2. Ezzy's Zetten

Zetten ± 10 KM vanaf Afferden (Gelderland) vogelvlucht afstand

Ezzy's Zetten heeft diverse baden waarin diverse activiteiten worden aangeboden. Zwemles, aqua sporten en recreatief zwemmen. Tijdens het recreatief zwemmen zijn er allerlei leuke spelmaterialen, zoals matten, ballen en speelgoed om op te duiken.

3. Zwembad De Plons

Beuningen (Gelderland) ± 13 KM vanaf Afferden (Gelderland) vogelvlucht afstand

Zwembad de Plons in Beuningen beschikt over een verwarmd professioneel bassin van 25 meter en een instructiebad van 17 meter. Tijdens het recreatieve zwemmen kunt u gebruik maken van de duikplank, de waterglijbaan, sauna en whirlpool. Het zwembad is gericht op het plezier van kinderen, volwassenen en ouderen en iedereen is welkom. Er worden leuke kinderfeestjes georganiseerd en het zwembad wordt regelmatig omgebouwd tot disco.

4. Zwembad 't Gastland

Rhenen ± 13 KM vanaf Afferden (Gelderland) vogelvlucht afstand

Sport- en Recreatiecentrum 't Gastland in Rhenen heeft een wedstrijdbad met duikplank en een instructiebad. Het instructiebad heeft een gemiddelde watertemperatuur van 31°C en kan variëren in diepte van 0,45 meter tot 1,20 meter.

5. Zwembad de Meerval

Wijchen Buitenzwembad ± 14 KM vanaf Afferden (Gelderland) vogelvlucht afstand

Zwembad De Meerval beschikt over een wedstrijdbad en een recreatiebad, compleet met een spannende glijbaan, een ontspannende whirlpool en een stroomversnelling. Voor bezoekers die na het zwemmen willen relaxen, zijn er een sauna en een stoomcabine aanwezig.

7. Zwembad De Kriekeput

Herpen ± 17 KM vanaf Afferden (Gelderland) vogelvlucht afstand

Zwembad De Kriekeput in Herpen is volledig vernieuwd en overdekt, waardoor er het hele jaar door gezwommen kan worden. Voor de kleintjes is er een kinderbad en het grote bad heeft een bubbelgedeelte, een kleine glijbaan en een eekhoornsproeier.

8. Zwembad Doelum

Renkum ± 17 KM vanaf Afferden (Gelderland) vogelvlucht afstand

Zwembad Doelum in Renkum heeft verschillende grote zwembaden, waaronder een instructiebad van 15x10 meter met een temperatuur van 31°C. Voor minder valide mensen is er een lift en een speciale trap om het water in te gaan. Het wedstrijdbad is 25x15 meter en telt zes banen, perfect voor banen zwemmen.

11. Zwembad Waalslag

Tiel ± 19 KM vanaf Afferden (Gelderland) vogelvlucht afstand

Zwembad Waalslag in Tiel is een modern sportcentrum met drie ruime zwembaden, waaronder een recreatiebad met glijbaan en apart peuter- en kleuterbassin. Voor sportieve activiteiten en ontspanning ben je hier aan het juiste adres. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden.

12. Golfbad Oss

Oss ± 20 KM vanaf Afferden (Gelderland) vogelvlucht afstand

In Golfbad Oss kunnen bezoekers genieten van een groot recreatiebad dat elk half uur golven produceert. Met drie grote glijbanen biedt het bad volop plezier voor jong en oud. Voor de kleintjes is er de baby- peuterinstuif en voor wie van zwemmen houdt, zijn er uitgebreide mogelijkheden om baantjes te trekken.