Binnenzwembaden Appelscha en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Appelscha, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie binnenbaden, drie combibaden en één subtropisch zwembad. De andere vijf binnenzwembaden liggen wat verder weg.

Binnenzwembaden AppelschaBinnen 30 minuten auto rijden

3. De Bonte Wever

Subtropisch zwembad Assen Subtropisch Buiten ± 17 KM vanaf Appelscha vogelvlucht afstand

Het subtropisch zwem- en saunaparadijs van De Bonte Wever biedt alle ingrediënten voor een dag vol waterpret voor jong en oud. Het zwembad beschikt over een golfslagbad, wildwaterkreek en twee spectaculaire waterglijbanen. Voor de fanatieke zwemmers is er een 25-meter buitenbad. Terwijl de kinderen zich vermaken in het peuterbad, kunnen volwassenen ontspannen in de sauna- en rustruimte met verschillende sauna's, stoomcabine, douchestraat en warmtebanken. Het tarief is inclusief drankjes en gebruik van kledinglockers.

Binnenzwembaden AppelschaTussen 30 minuten en een uur auto rijden

10. Zwemkasteel Nienoord

Zwembad Leek Binnen Buiten ± 31 KM vanaf Appelscha vogelvlucht afstand

Zwemkasteel Nienoord heeft een overdekt recreatiebad, peuterbad, 25-meterbad, een spectaculaire waterglijbaan van 40 meter lang, wildwaterkreek, whirlpool en waterkanon. In de zomer is het verwarmde buitenbad geopend, met een grote glijbaan en overzichtelijk peuterbad. Op de grote zonneweide kun je heerlijk ontspannen en genieten van de zon!