Zwembaden Bantega (Bantegea) en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Bantega, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf binnenbaden, drie buitenbaden, twee combibaden en één subtropisch zwembad. De andere negen zwembaden liggen wat verder weg.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden in de buurt van Bantega (Bantegea) Binnen 30 minuten rijden.

2. Swimfun

Joure Subtropisch Zwembad ± 16 KM vanaf Bantega vogelvlucht afstand

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

3. Camping 't Hop

Wijckel Binnenzwembad ± 17 KM vanaf Bantega vogelvlucht afstand

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

4. Bosbad

Emmeloord Binnenzwembad Buitenzwembad ± 19 KM vanaf Bantega vogelvlucht afstand

Zwembad het Bosbad in Emmeloord biedt het hele jaar door vier verwarmde binnenbaden en in de zomermaanden ook een buitenzwembad. Het grote 25-meterbad heeft zes banen en twee duikplanken. Het warmwaterbad van 33 graden is ideaal voor therapiezwemmen en zwangerschapszwemmen. Het Bosbad organiseert regelmatig evenementen, zoals discozwemmen en spelletjes in de schoolvakanties.

7. Zwembad Blokzijl

Blokzijl Buitenzwembad ± 22 KM vanaf Bantega vogelvlucht afstand

Het verwarmde openluchtzwembad van Zwembad Blokzijl biedt twee baden voor jong en oud. Omringd door bomen en een grote zonneweide is het de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de warme zomerzon. Na een verkwikkende duik in het zwembad kun je genieten van een verfrissend drankje in de gezellige horecagelegenheid.

10. Zwem- en Recreatiebad It Rak

Sneek Binnenzwembad ± 30 KM vanaf Bantega vogelvlucht afstand

Zwembad It Rak in Sneek heeft drie zwembaden, waaronder een wedstrijdbad van 25x15 meter met duikkuil en een recreatiebad met glijbaan en whirlpool. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden en heeft een ligweide met terras.

11. De Wispel

Tijnje Buitenzwembad ± 31 KM vanaf Bantega vogelvlucht afstand

Natuurbad De Wispel is omgeven door natuurlijke schoonheid en biedt een serene omgeving voor bezoekers om te genieten van het water.

Zwembaden bij Bantega (Bantegea) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

12. Recreatiepark De Kuilart

Koudum Binnenzwembad ± 30 KM vanaf Bantega vogelvlucht afstand

Het binnenzwembad op Vakantiepark De Kuilart staat garant voor veel plezier. Dit overdekte zwembad beschikt over maar liefst drie glijbanen, waaronder een snelheidsmeter-glijbaan en een opvallende kegelvormige Cone-glijbaan. Er is genoeg te beleven voor iedereen. Let op: het zwembad kan soms alleen geopend zijn voor parkgasten, waardoor de waterspeeltuin en glijbanen mogelijk gesloten zijn. Zie de website voor de openingstijden.

14. Sportcomplex De Waterwyck

Steenwijk Binnenzwembad ± 30 KM vanaf Bantega vogelvlucht afstand

De Waterwyck heeft een 25 meter wedstrijdbad en een recreatiebad, inclusief whirlpool, bruisbanken en een waterpaddenstoel. Voor de jongste bezoekers is er een peuterbad met de nodige voorzieningen. Daarnaast is er een 40 meter lange glijbaan en een nieuwe wellnesshoek met kruiden-bubbelbaden en infraroodcabines.

15. Zwembad 't Bun

Urk Binnenzwembad ± 31 KM vanaf Bantega vogelvlucht afstand

Zwembad 't Bun biedt plezier voor iedereen die van zwemmen houdt. Van de glijbaan tot de stroomversnelling en speciaal ontworpen speelelementen voor de allerkleinsten. Het wedstrijdbad biedt prachtig uitzicht over het Urkerbos.

16. Bosbad Vledder

Vledder Buitenzwembad ± 35 KM vanaf Bantega vogelvlucht afstand

Bij zwem- en speelparadijs Bosbad in Vledder kan jong en oud genieten van een dag vol zwem- en speelplezier. Het Bosbad bestaat uit twee bassins: een peuterbad, een familiebad en een grote speeltuin. Omringd door een grote zonneweide en een zandstrand is er genoeg ruimte om te ontspannen. Er is ook een horeca gelegenheid aan het zwembad voor een hapje en een drankje.

17. Zwembad Jubbega

Jubbega Buitenzwembad ± 36 KM vanaf Bantega vogelvlucht afstand

Zwembad Jubbega is een natuurzwembad gevuld met welwater en zonder chloor. Het zwembad heeft een lengte van 50 meter en is groot genoeg voor zwemwedstrijden. De waterdiepte varieert tussen 1 meter en 3 meter 50 en er is ook een peuterbad aanwezig. Rondom het zwembad ligt een zonneweide en er is een zandstrand met klimtoestel, fontein en glijbaan voor de allerjongsten. Er zijn duikplanken aanwezig en er is ook de mogelijkheid om tafeltennis te spelen of te beachvolleyballen.