Strand Bathmen en omgeving

Ontdek 10 stranden rondom Bathmen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf recreatieplassen. De andere vijf stranden liggen wat verder weg.

Stranden in de buurt van Bathmen Binnen 30 minuten rijden.

1. Camping De Poppe

Markelo Alleen voor leden of gasten ± 15 KM vanaf Bathmen

In het Recreatiepark De Poppe bij Markelo in de provincie Overijssel ligt het zwemwater De Poppe. Het is een kleine gegraven zwemplas, die alleen voor campinggasten toegankelijk is. Het park ligt in het buitengebied aan de noordwestzijde van Markelo. Het strand van De Poppe ligt aan de noordzijde van de plas. Er staan verschillende speeltoestellen en er is een groot springkussen. Langs het water liggen surfplanken en er is een vlot op het water aanwezig. Er zijn twee ballenlijnen in het water.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Camping De Poppe

Stranden bij Bathmen Tussen 30 minuten en een uur rijden.

7. Heidepark Lemelerveld

Lemelerveld Recreatieplas ± 28 KM vanaf Bathmen Entree

Zwembad Heidepark is een natuurzwembad en ligt aan de gelijknamige weg in Lemelerveld. Het zwembad is gelegen in een bosrijke omgeving.De plas wordt gebruikt om te zwemmen en zonnen en is via één ingang bereikbaar. Naast een zonnestrand en een weide zijn er twee volleybalvelden ingericht. Deze locatie is niet gratis toegankelijk.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Heidepark Lemelerveld

10. Het Lageveld

Wierden Recreatieplas ± 33 KM vanaf Bathmen

Recreatieplas het Lageveld is in twee fasen aangelegd: de surfvijver is ontstaan door de zandzuiger die gebruikt werd bij zandwinning. De rest van de plas, de zwemvijver en kleutervijver, is uitgegraven. Het zwemgedeelte is maximaal 1,80 meter diep en in het speciaal voor kinderen ingerichte deel is de waterdiepte maximaal 0,8 meter.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Het Lageveld