Zwemwater Bathmen

Ontdek 20 zwemwaterlocaties dichtbij Bathmen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht recreatieplassen en vier open water zwemplekken. De andere acht zwemwaterlocaties liggen wat verder weg. Tien van de 20 locaties zijn alleen toegankelijk voor leden of verblijfsgasten.

Zwemwater in de buurt van Bathmen Binnen 30 minuten rijden.

2. Camping De Poppe

Markelo Alleen voor leden of gasten ± 15 KM vanaf Bathmen

In het Recreatiepark De Poppe bij Markelo in de provincie Overijssel ligt het zwemwater De Poppe. Het is een kleine gegraven zwemplas, die alleen voor campinggasten toegankelijk is. Het park ligt in het buitengebied aan de noordwestzijde van Markelo. Het strand van De Poppe ligt aan de noordzijde van de plas. Er staan verschillende speeltoestellen en er is een groot springkussen. Langs het water liggen surfplanken en er is een vlot op het water aanwezig. Er zijn twee ballenlijnen in het water.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Camping De Poppe

4. Recreatiepark De Scherpenhof

Terwolde Alleen voor leden of gasten ± 18 KM vanaf Bathmen

Zwemlocatie IJssel De Scherpenhof ligt aan de westzijde van de IJssel in de uiterwaarden, ten noorden van het plaatsje Terwolde. In het westen bevindt zich de plaats Nijbroek. Het zwemstrand bevindt zich aan een plas (‘speelvijver’), die via een doorlaat naar de jachthaven in verbinding staat met de IJssel.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Recreatiepark De Scherpenhof

Zwemwater bij Bathmen Tussen 30 minuten en een uur rijden.

17. Heidepark Lemelerveld

Lemelerveld Recreatieplas ± 28 KM vanaf Bathmen Entree

Zwembad Heidepark is een natuurzwembad en ligt aan de gelijknamige weg in Lemelerveld. Het zwembad is gelegen in een bosrijke omgeving.De plas wordt gebruikt om te zwemmen en zonnen en is via één ingang bereikbaar. Naast een zonnestrand en een weide zijn er twee volleybalvelden ingericht. Deze locatie is niet gratis toegankelijk.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Heidepark Lemelerveld