Binnenzwembaden Beesd en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Beesd, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht binnenbaden, drie combibaden en één subtropisch zwembad.

Binnenzwembaden in de buurt van Beesd Binnen 30 minuten rijden.

1. De Waterlinie

Culemborg Binnenbad ± 9 KM vanaf Beesd

Zwembad De Waterlinie in Culemborg heeft een modern horecagedeelte met uitzicht over het 8-baans zwembad. Het zwembad is 25 meter lang en 21 meter breed en heeft twee beweegbare bodems waardoor verschillende lessen tegelijkertijd gegeven kunnen worden.

2. Laco Zwembad Leerdam

Leerdam Binnenbad ± 9 KM vanaf Beesd

Laco sportcentrum Leerdam beschikt over een binnenbad met een wedstrijdbad en een doelgroepenbad, beiden met beweegbare bodem, een peuterbassin, duikplank, tillift voor mindervaliden en sauna met stoombad.

4. De Sportwaard

Zaltbommel Binnenbad ± 14 KM vanaf Beesd

De Sportwaard heeft een wedstrijdbad en een doelgroepenbad met verstelbare bodem. Voor de kleintjes is er een peuterbad met glijbaan en fonteintjes. Ontspanning is mogelijk in het bubbelbad of op het terras. De stoomcabine biedt een rustgevende ervaring.

5. Sportcentrum Helsdingen

Vianen (Utrecht) Binnenbad ± 17 KM vanaf Beesd

Helsdingen Sport en Cultuur herbergt een modern zwembad met twee baden: een wedstrijdbad en een doelgroepenbad, elk voorzien van een beweegbare bodem voor variabele diepte. Het doelgroepenbad, met aangenaam warm water, nodigt uit tot ontspanning en is uitgerust met een overdekte glijbaan voor extra plezier.

6. De Wetering

Houten Binnenbad Buitenbad ± 19 KM vanaf Beesd

Zwembad De Wetering in Houten heeft een binnenzwembad en een buitenzwembad, beide voorzien van een wedstrijdbad. Buiten is er een recreatiebad met een familieglijbaan en een uitnodigende ligweide met speeltoestel en volleybalnet.

7. Aqua Altena

Andel Binnenbad Buitenbad ± 20 KM vanaf Beesd

AquaAltena is een veelzijdige zwemlocatie met een binnen- en buitenzwembad. Het binnenzwembad heeft onder andere een wedstrijdbad, doelgroepenbad, whirlpool en glijbaan. Het buitenzwembad biedt verkoeling tijdens de lente- en zomerdagen en heeft verschillende baden, waaronder een wedstrijdbad en een baby- en peuterbad. Er is ook een grote ligweide en een uitgebreide horecagelegenheid.

8. Zwembad Waalslag

Tiel Binnenbad ± 20 KM vanaf Beesd

Zwembad Waalslag in Tiel is een modern sportcentrum met drie ruime zwembaden, waaronder een recreatiebad met glijbaan en apart peuter- en kleuterbassin. Voor sportieve activiteiten en ontspanning ben je hier aan het juiste adres. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden.

9. De Kreek

Kerkdriel Binnenbad ± 21 KM vanaf Beesd

Zwembad De Kreek in Kerkdriel beschikt over vijf zwembaden, waaronder een wedstrijdbad en een buitenzwembad met bruisbank en walldouche. Er is een 60 meter lange glijbaan.

10. Merwestein

Nieuwegein Binnenbad Buitenbad ± 21 KM vanaf Beesd

Merwestein is het grootste zwemcomplex in de regio Utrecht met interactieve waterattracties, een wedstrijdbad en een aquajungle voor kinderen. De hypermoderne glijbaan met LED-verlichting en snelheidsmeter, tropische sierwanden en zwembadbioscoop zorgen voor een totaalbeleving.

11. Zwembad de Hooghe Waerd

IJsselstein Binnenbad ± 23 KM vanaf Beesd

Zwembad De Hooghe Waerd heeft een wedstrijdbad, waar naast zwemlessen ook ruimte is voor banenzwemmen en diverse aquasporten zoals Aquajoggen en Trimzwemmen. Voor recreatief zwemmen is het recreatiebad uitgerust met een glijbaan, stroomversnelling, stoomcabine, whirlpool en een peuterbadje, wat het een ideale plek maakt voor ontspanning en plezier. Het peuterbad, met glijbaan en waterpaddestoel, biedt de allerkleinsten een veilige en vermakelijke omgeving.

12. Caribabad

Gorinchem Subtropisch zwembad Buitenbad ± 23 KM vanaf Beesd

Caribabad in Gorinchem biedt een tropisch zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en meer in het recreatiebad. Het wedstrijdbad biedt ruimte voor verschillende (sport)activiteiten, zoals zwemlessen en aquajoggen. Ook is er een prachtig buitenzwemparadijs.