Binnenzwembaden Benningbroek en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Benningbroek, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien binnenbaden, één combibad en een subtropisch zwembad.

Binnenzwembaden in de buurt van Benningbroek Binnen 30 minuten rijden.

1. De Wijzend

Zwaag Binnenbad Buitenbad ± 7 KM vanaf Benningbroek

Zwembad De Wijzend in Zwaag is een buitenzwembad met een ruim 50-meter wedstrijdbad van 6 banen. Er is een groot recreatiebad met een piratenschip, een 34 meter lange glijbaan en twee kleinere glijbanen. Daarnaast is er een ondiep peuterbad. Op de ruime en zonnige ligweide kunnen spelen in de speeltuin met kabelbaan en een airtrampoline.

2. De Waterhoorn

Hoorn (Noord-Holland) Binnenbad ± 8 KM vanaf Benningbroek

Zwembad De Waterhoorn in Hoorn heeft vier zwembaden, waaronder een wedstrijdbad en recreatiebad met glijbaan en wildwaterbaan. Ook is er een apart peuterbadje en zijn er verschillende sauna's en bubbelbaden.

10. Zwembad De Terp

Wieringerwerf Binnenbad ± 20 KM vanaf Benningbroek

Zwembad De Terp in Wieringermeer biedt één bassin van 25 meter bij 12½ meter en een mooi instructiebassin. Ideaal voor zwemlessen, sporten en het onderhouden van zwemvaardigheden. Voor jong en oud zijn er veel sport- en ontspanningsmogelijkheden.

12. Zwembad de Waterdam

Volendam Subtropisch zwembad Buitenbad ± 28 KM vanaf Benningbroek

Zwembad de Waterdam heeft een 25 meterbad, een instructiebad en een subtropisch gedeelte. Het instructiebad en het 25 meterbad zijn voor het leszwemmen, maar buiten de lesuren om mag ook hier gewoon recreatief gezwommen worden. Het subtropische gedeelte heeft 4 whirlpools, een crazy cone-glijbaan en verschillende jetstreams. Het buitenbad heeft een 50 meter wedstrijd bad, een familiebad met glijbaan en een springkuil met 2 duikplanken van 1 en 3 meter hoog. Er is een grote zonnewijde en een groot gedeelte voor kleine kinderen, met een peuterbad, kleuterbad en een zandwaterspeelplaats. Het bad is vanaf eind april tot begin september geopend als de watertemperatuur minimaal 16 graden is.