Buitenzwembaden Berg (Valkenburg aan de Geul) en omgeving

Ontdek 12 buitenzwembaden dichtbij Berg (Valkenburg aan de Geul), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf combibaden, drie buitenbaden en drie subtropische zwembaden. Twee van de buitenzwembaden bevinden zich over de grens.

Buitenzwembaden zijn meestal van mei tot half september geopend. Deze informatie vind je op de websites van de zwembaden zelf.

Buitenzwembaden in de buurt van Berg (Valkenburg aan de Geul) Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad Meerssen

Meerssen Buitenbad ± 4 KM vanaf Berg (Valkenburg aan de Geul)

Openluchtzwembad Meerssen is een centraal gelegen zwembad in Zuid-Limburg. Het zwembad is toegankelijk voor leden en niet-leden, die een entreebewijs bij de kassa kunnen kopen. Het zwembad beschikt over faciliteiten waar bezoekers het hele zwemseizoen volop van kunnen genieten. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur, afhankelijk van het weer.

3. Zwembad Geulle

Geulle Buitenbad ± 9 KM vanaf Berg (Valkenburg aan de Geul)

Het verenigingszwembad in Geulle is dagelijks geopend vanaf zaterdag 13 mei tot en met medio september. Het zwembad is alleen toegankelijk voor leden en kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Het zwembad is gesloten bij slecht weer of als de watertemperatuur lager is dan 18 graden. Bij twijfel kan er gebeld worden met het zwembad.

5. Mosaqua

Gulpen Buitenbad Subtropisch zwembad ± 12 KM vanaf Berg (Valkenburg aan de Geul)

Zwembad Mosaqua biedt een subtropische beleving voor jong en oud. Naast binnen- en buitenzwembaden zijn er whirlpools, een belevingsdouche en glijbanen voor de kinderen.

6. Zwembad de Treffer

Eijsden Buitenbad Binnenbad ± 14 KM vanaf Berg (Valkenburg aan de Geul)

De Treffer biedt verschillende zwembadfaciliteiten, waaronder een recreatiezwembad, doelgroepenbad, 25m bad binnen, buitenzwembad en kinderbad buiten.

7. Steinerbos

Stein Buitenbad Binnenbad ± 16 KM vanaf Berg (Valkenburg aan de Geul)

Het binnenbad van Steinerbos heeft een wedstrijd-, peuter- en instructiebad en biedt bijna het hele jaar door sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen zijn er verschillende speelelementen beschikbaar, zoals matten en een stormbaan.

8. Laco Sportcentrum Glanerbrook

Geleen Buitenbad Subtropisch zwembad ± 16 KM vanaf Berg (Valkenburg aan de Geul)

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

9. Zwembad Hoensbroek

Heerlen Buitenbad Binnenbad ± 16 KM vanaf Berg (Valkenburg aan de Geul)

In het hart van Hoensbroek ligt een veelzijdige zwemfaciliteit die voor ieder wat wils biedt. Of je nu komt voor sportieve activiteiten of ontspanning, de accommodatie is uitgerust met een wedstrijdbad voor de serieuze zwemmers. Voor degenen die op zoek zijn naar plezier, is er een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbad voor de kleintjes.

11. Aquana

Duitsland Würselen Buitenbad Subtropisch zwembad ± 33 KM vanaf Berg (Valkenburg aan de Geul)

Aquana in Würselen biedt een onvergetelijke ervaring met spannende attracties, waaronder de "Lazy River" met grote banden, de Black Hole, het golfslagbad en de Masterblaster. Het hoogtepunt is het nieuwe piratenschip, waar kleine piraten hun spannende avonturen kunnen beleven. Voor de allerkleinsten is er een kindvriendelijke waterspeeltuin. Daarnaast is er een 25 meterbad met springtoren en een groot buitenbad dat geopend is bij zomerse temperaturen.

tripper logo Aquana tickets met korting via Tripper

Buitenzwembaden bij Berg (Valkenburg aan de Geul) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

12. Freibad Gangelt

Duitsland Gangelt Buitenbad ± 27 KM vanaf Berg (Valkenburg aan de Geul)

Het Freibad in Gangelt is een paradijs voor waterliefhebbers van alle leeftijden. Het zwembad staat bekend om zijn uitstekende waterkwaliteit, die dankzij een solarinstallatie altijd tussen een aangename 24 en 28 graden Celsius gehouden wordt. Voor de avontuurlijke bezoekers is er een 80 meter lange glijbaan en zijn er vijf duiktorens beschikbaar. De jongste zwemmers kunnen veilig spetteren in het ruime peuterbad. Wie naast het zwemmen ook sportief bezig wil zijn, kan zich uitleven op de beachvolleybalvelden.