Binnenzwembaden Brunssum en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Brunssum, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht binnenbaden en vier combibaden. Eén binnenzwembad ligt over de grens. Eén binnenzwembad ligt er in Brunssum zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Brunssum Binnen 30 minuten rijden.

2. Op de Berg

Zwembad Schinveld Binnen ± 4 KM vanaf Brunssum vogelvlucht afstand

Bij @Op de Berg in Schinveld kun je zwemmen in schoon en helder water, baantjes trekken of gewoon afkoelen. Het zwembad is geopend voor recreatief zwemmen en zwemlessen. Ook is er een binnenspeeltuin en een horecagelegenheid met uitzicht op de speeltuin.

7. Laco Sportcentrum Glanerbrook

Zwembad Geleen Binnen Buiten ± 13 KM vanaf Brunssum vogelvlucht afstand

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

12. Steinerbos

Zwembad Stein Binnen Buiten ± 18 KM vanaf Brunssum vogelvlucht afstand

Het binnenbad van Steinerbos heeft een wedstrijd-, peuter- en instructiebad en biedt bijna het hele jaar door sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen zijn er verschillende speelelementen beschikbaar, zoals matten en een stormbaan.