Zwembaden en zwemplekken dichtbij Eygelshoven

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Eygelshoven.

Binnen 30 minuten auto rijden

Zwemcentrum In de Bende

± 4 KM vanaf Eygelshoven vogelvlucht afstand

D'r Pool

± 5 KM vanaf Eygelshoven vogelvlucht afstand

De Bronspot

± 11 KM vanaf Eygelshoven vogelvlucht afstand

De Joffer

± 12 KM vanaf Eygelshoven vogelvlucht afstand

Op de Berg

± 13 KM vanaf Eygelshoven vogelvlucht afstand

Mosaqua

± 20 KM vanaf Eygelshoven vogelvlucht afstand

Zwembad Mosaqua biedt een subtropische beleving voor jong en oud. Naast binnen- en buitenzwembaden zijn er whirlpools, belevingsdouches en glijbanen voor de kinderen.

Laco Sportcentrum Glanerbrook

± 23 KM vanaf Eygelshoven vogelvlucht afstand

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

De Haamen

± 24 KM vanaf Eygelshoven vogelvlucht afstand

Sportlandgoed De Haamen beschikt over uitgebreide faciliteiten, waaronder een 25 meter zwembad met een instructie-/therapiebad.

Steinerbos

± 28 KM vanaf Eygelshoven vogelvlucht afstand

Het binnenbad van Steinerbos heeft een wedstrijd-, peuter- en instructiebad en biedt bijna het hele jaar door sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen zijn er verschillende speelelementen beschikbaar, zoals matten en een stormbaan.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.