Zwembaden en zwemplekken dichtbij Heijenrath

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Heijenrath.

Binnen 30 minuten auto rijden

Mosaqua

Subtropisch- en buitenzwembad in Gulpen
± 5 KM vanaf Heijenrath vogelvlucht afstand

Zwembad Mosaqua biedt een subtropische beleving voor jong en oud. Naast binnen- en buitenzwembaden zijn er whirlpools, belevingsdouches en glijbanen voor de kinderen.

Zwembad de Treffer

Binnen- en buitenzwembad in Eijsden
± 16 KM vanaf Heijenrath vogelvlucht afstand

Plas Wrc Eijsden, Oost Maarland Zuid

± 16 KM vanaf Heijenrath vogelvlucht afstand Entree

De zwemwaterlocatie Plas WRC Eijsden, Oost-Maarland Zuid, ligt in het oostelijke winterbed van de Maas. De zwemwaterlocatie is onderverdeeld in 2 zwemplekken, namelijk dagstrand Fun Valley en recreatiestrand camping de Oosterdriessen. De stranden van de zwemlocatie liggen aan de oostzijde van de plas. Aan de westzijde van de zwemwaterlocatie bevindt zich de Maas.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Goed Gemiddelde: Goed
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Kleedruimte Ligweide Speelweide Voorzieningen voor invaliden Zwemzone afgebakend

Plas WRC Eijsden (Hoge Weerd) Maastricht

± 17 KM vanaf Heijenrath vogelvlucht afstand Entree

De zwemplek Naturistenvereniging Maasplassen Maastricht ligt in de gemeente Maastricht. De locatie is gelegen tussen de plaatsen Gronsveld en Kanne. In het noorden bevindt zich Maastricht. Op het strand van de zwemwaterlocatie zijn geen honden en paarden toegestaan.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Drijflijn Ligweide Naaktstrand Speelweide Voorzieningen voor invaliden Zwemzone afgebakend

Geusseltbad

Binnen- en buitenzwembad in Maastricht
± 18 KM vanaf Heijenrath vogelvlucht afstand

D'r Pool

Binnenzwembad in Kerkrade
± 21 KM vanaf Heijenrath vogelvlucht afstand

Tussen 30 minuten en een uur auto rijden

De Joffer

Binnenzwembad in Voerendaal
± 16 KM vanaf Heijenrath vogelvlucht afstand

Zwembad Meerssen

Buitenzwembad in Meerssen
± 19 KM vanaf Heijenrath vogelvlucht afstand

Jekerdal

Buitenzwembad in Maastricht
± 20 KM vanaf Heijenrath vogelvlucht afstand

Het zwembad Jekerdal in het hart van Maastricht is geopend van mei tot september en draait volledig op vrijwilligers. Het is enkel toegankelijk voor leden.

Zwembad Geulle

Buitenzwembad in Geulle
± 24 KM vanaf Heijenrath vogelvlucht afstand

Het verenigingszwembad in Geulle is dagelijks geopend vanaf zaterdag 13 mei tot en met medio september. Het zwembad is alleen toegankelijk voor leden en kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Het zwembad is gesloten bij slecht weer of als de watertemperatuur lager is dan 18 graden. Bij twijfel kan er gebeld worden met het zwembad.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.