Zwembaden en zwemplekken dichtbij Hout-Blerick

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Hout-Blerick.

Binnen 30 minuten auto rijden

Buitenbad Groot Venlo

± 1 KM vanaf Hout-Blerick vogelvlucht afstand

Buitenbad Groot Venlo heeft diverse zwembaden, waaronder een 50-meter wedstrijdbad, een recreatiebad, een springkuil met springplanken en een peuterbadje voor de allerkleinsten.

De Wisselslag

± 1 KM vanaf Hout-Blerick vogelvlucht afstand

Zwemparadijs De Berckt

± 3 KM vanaf Hout-Blerick vogelvlucht afstand

Zwemparadijs De Berckt biedt een middeleeuws subtropisch zwembad met diverse faciliteiten voor jong en oud. Voor de kleintjes is er een speciaal peuter- en kleuterbad met kapitein Ed's piratenschip. De stroomversnelling 'De gekke slotgracht' en de waterglijbaan 'De waterspugende draak' zorgen voor de nodige spanning en sensatie. Na alle waterpret kun je ontspannen in de hot whirlpool, de sauna of het Turks stoombad in de relaxruimte.

Zwembad de Bercken

± 11 KM vanaf Hout-Blerick vogelvlucht afstand

Zwembad Kessel

± 12 KM vanaf Hout-Blerick vogelvlucht afstand

Camping De Heldense Bossen

± 12 KM vanaf Hout-Blerick vogelvlucht afstand

Het overdekte zwembad van Camping De Heldense Bossen is perfect voor gezinnen, met een superlange glijbaan, bubbelbad en stroomversnelling. Voor de kleintjes is er een apart peuter- en kleuterbad. Buiten kun je luieren op de speel- en ligweide, een verkwikkend bad nemen of springen op de trampoline. Het zwembad is alleen open voor campinggasten tijdens bepaalde periodes.

Vakantiepark De Lommerbergen

± 13 KM vanaf Hout-Blerick vogelvlucht afstand

Het subtropisch zwemparadijs biedt eindeloos waterplezier voor het hele gezin met drie spectaculaire glijbanen, een Kids Junglebad met waterval en speeltoestellen, een golfslagbad en een verwarmd Sprudelbad waar je van binnen naar buiten kunt zwemmen. Koop tickets voor een spetterende dag uit met het gezin.

Drakenrijk

± 14 KM vanaf Hout-Blerick vogelvlucht afstand Entree

Dagstrand Drakenrijk is gelegen in de gemeente Beesel. De zwemplas is omheind. Bij het water is een zandstrand en een grote ligweide aanwezig.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca EHBO EHBO Reddingsbrigade Reddingsbrigade Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Kleedruimte Ligweide Speelweide Zwemzone afgebakend

De Berkel

± 15 KM vanaf Hout-Blerick vogelvlucht afstand

De Schatberg

± 15 KM vanaf Hout-Blerick vogelvlucht afstand

Op De Schatberg kun je genieten van meer dan 900 m² aan zwemplezier, zowel binnen als buiten. Het binnenbad heeft een snelle waterglijbaan en een peuterbad voor de kleintjes. In het buitenbad kun je afkoelen en zonnen, terwijl de disco-glijbaan voor extra plezier zorgt. De waterspeeltuin is perfect voor de allerkleinsten en het zwemmeer met zandstrand biedt het ultieme strandgevoel.

Dagstrand De Kasteelse Bossen

± 17 KM vanaf Hout-Blerick vogelvlucht afstand

De plas Kasteelse Bossen is gelegen in het parkachtige gebied Kasteelse Bossen. De plas wordt omgeven door een smalle strook lage begroeiing en zandstrand, met daarbuiten een strook bos. De plas is ongeveer 6 ha groot.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Drijflijn Ligweide Zwemzone afgebakend
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.