Buitenzwembaden Kollum en omgeving

Ontdek 12 buitenzwembaden dichtbij Kollum, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven buitenbaden en drie combibaden. De andere twee buitenzwembaden liggen wat verder weg. Eén buitenzwembad ligt er in Kollum zelf.

Buitenzwembaden zijn meestal van mei tot half september geopend. Deze informatie vind je op de websites van de zwembaden zelf.

Buitenzwembaden in de buurt van Kollum Binnen 30 minuten rijden.

2. De Griffioen

Buitenzwembad Grijpskerk ± 14 KM vanaf Kollum vogelvlucht afstand

Zwembad de Griffioen in Grijpskerk heeft twee baden, een ondiep bad voor jonge kinderen en een diep bassin met een springkuil, een springplank en een grote glijbaan. Daarnaast is er een grote speelweide met speeltoestellen, een voetbalveldje en een springkussen.

3. Tolhuisbad

Zwembad Dokkum Binnen Buiten ± 14 KM vanaf Kollum vogelvlucht afstand

Het Tolhuisbad in Dokkum heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, een hot whirlpool en een sfeervolle horeca. Het binnenzwembad heeft een wedstrijdbad en een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbadje. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

4. Zwembad De Woldzoom

Buitenzwembad Grootegast ± 14 KM vanaf Kollum vogelvlucht afstand

Zwembad De Woldzoom in Doezum beschikt over meerdere baden, waaronder een peuterbad, instructiebad met familieglijbaan en een 25 meter bad met springplanken en glijbaan. Verder zijn er faciliteiten zoals een zonneweide, speeltoestellen, kiosk, trampolines en kleedaccommodatie.

5. Zwembad Wettervlecke

Buitenzwembad Surhuisterveen ± 15 KM vanaf Kollum vogelvlucht afstand

Zwembad Wettervlecke biedt verschillende faciliteiten aan voor jong en oud. Het openluchtzwembad in Surhuisterveen is geopend van 27 april t/m 16 september 2023. Er zijn verschillende tijden voor baantjes zwemmen en vrij zwemmen, en ouders met peuters kunnen de hele dag gebruik maken van het peuterbad en ondiepe gedeelte.

6. Electra

Buitenzwembad Lauwerzijl ± 18 KM vanaf Kollum vogelvlucht afstand

Zwembad Electra is een gezellig openluchtbad met zonneweide, gelegen in het prachtige Middag-Humsterland bij het gemaal de Waterwolf aan het Reitdiep. Het zwembad biedt al meer dan 50 jaar zwemrecreatie voor jong en oud.

8. Buitenbad Wotterwille

Buitenzwembad Marum ± 22 KM vanaf Kollum vogelvlucht afstand

Bij Buitenbad Wotterwille in Marum kun je genieten van een wedstrijdbad, recreatiebad, duikkuil en een peuterbad. Het recreatiebad staat garant voor een hele dag zwemplezier voor het hele gezin, lekker in de buitenlucht. Er is een glijbaan van 28 meter, een omheind peuterbad, duikkuil met twee duikplanken, horecagelegenheid met twee terrassen en een grote ligweide.

Buitenzwembaden bij Kollum Tussen 30 minuten en een uur rijden.