Buitenzwembaden dichtbij Surhuisterveen

In dit overzicht vind je alle openluchtzwembaden dichtbij Surhuisterveen. Buitenzwembaden zijn meestal alleen geopend in het zomerseizoen van mei tot september.

Binnen 30 minuten auto rijden

Zwembad Wettervlecke

Zwembad Wettervlecke biedt verschillende faciliteiten aan voor jong en oud. Het openluchtzwembad in Surhuisterveen is geopend van 27 april t/m 16 september 2023. Er zijn verschillende tijden voor baantjes zwemmen en vrij zwemmen, en ouders met peuters kunnen de hele dag gebruik maken van het peuterbad en ondiepe gedeelte.

Zwembad De Woldzoom

Buitenzwembad in Grootegast
± 9 KM vanaf Surhuisterveen vogelvlucht afstand

Zwembad De Woldzoom in Doezum beschikt over meerdere baden, waaronder een peuterbad, instructiebad met familieglijbaan en een 25 meter bad met springplanken en glijbaan. Verder zijn er faciliteiten zoals een zonneweide, speeltoestellen, kiosk, trampolines en kleedaccommodatie.

Buitenbad Wotterwille

Buitenzwembad in Marum
± 9 KM vanaf Surhuisterveen vogelvlucht afstand

Bij Buitenbad Wotterwille in Marum kun je genieten van een wedstrijdbad, recreatiebad, duikkuil en een peuterbad. Het recreatiebad staat garant voor een hele dag zwemplezier voor het hele gezin, lekker in de buitenlucht. Er is een glijbaan van 28 meter, een omheind peuterbad, duikkuil met twee duikplanken, horecagelegenheid met twee terrassen en een grote ligweide.

It Paradyske

Buitenzwembad in Kollum
± 13 KM vanaf Surhuisterveen vogelvlucht afstand

Zwembad It Paradyske in Kollum heeft een wedstrijdbad van 25x15 meter met vier banen en een recreatiebad met verschillende speelelementen voor kinderen. Daarnaast is er een peuterbad en een ruime ligweide.

Zwemcentrum De Welle

Binnen- en buitenzwembad in Drachten
± 13 KM vanaf Surhuisterveen vogelvlucht afstand

De Wetterstins

Binnen- en buitenzwembad in Bergum
± 15 KM vanaf Surhuisterveen vogelvlucht afstand

De Griffioen

Buitenzwembad in Grijpskerk
± 16 KM vanaf Surhuisterveen vogelvlucht afstand

Zwembad de Griffioen in Grijpskerk heeft twee baden, een ondiep bad voor jonge kinderen en een diep bassin met een springkuil, een springplank en een grote glijbaan. Daarnaast is er een grote speelweide met speeltoestellen, een voetbalveldje en een springkussen.

Zwembad Dúndelle

Buitenzwembad in Bakkeveen
± 16 KM vanaf Surhuisterveen vogelvlucht afstand

Recreatiecentrum Dúndelle in Bakkeveen biedt een verwarmd buitenzwembad met een 25-meterbad en een ondiep gedeelte, een apart gelegen bad voor de kleinste zwemmers, een springkuil met twee duikplanken en unieke onderwatervensters. De ligweide rondom het zwembad biedt diverse speeltoestellen en de mogelijkheid om te voetballen, volleyballen en te schommelen.

't Baaijersplak

Buitenzwembad in Garijp
± 17 KM vanaf Surhuisterveen vogelvlucht afstand

Zwemkasteel Nienoord

Binnen- en buitenzwembad in Leek
± 20 KM vanaf Surhuisterveen vogelvlucht afstand

Zwemkasteel Nienoord heeft een overdekt recreatiebad, peuterbad, 25-meterbad, een spectaculaire waterglijbaan van 40 meter lang, wildwaterkreek, whirlpool en waterkanon. In de zomer is het verwarmde buitenbad geopend, met een grote glijbaan en overzichtelijk peuterbad. Op de grote zonneweide kun je heerlijk ontspannen en genieten van de zon!

Zwembad Haulewelle

Buitenzwembad in Haulerwijk
± 22 KM vanaf Surhuisterveen vogelvlucht afstand

Zwembad De Himrik

Buitenzwembad in Hemrik
± 22 KM vanaf Surhuisterveen vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.