Buitenzwembaden Garijp (Garyp) en omgeving

Ontdek 12 buitenzwembaden dichtbij Garijp, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven buitenbaden en vijf combibaden.

Buitenzwembaden zijn meestal van mei tot half september geopend. Deze informatie vind je op de websites van de zwembaden zelf.

Buitenzwembaden in de buurt van Garijp (Garyp) Binnen 30 minuten rijden.

6. Zwembad Wettervlecke

Buitenzwembad Surhuisterveen ± 17 KM vanaf Garijp vogelvlucht afstand

Zwembad Wettervlecke biedt verschillende faciliteiten aan voor jong en oud. Het openluchtzwembad in Surhuisterveen is geopend van 27 april t/m 16 september 2023. Er zijn verschillende tijden voor baantjes zwemmen en vrij zwemmen, en ouders met peuters kunnen de hele dag gebruik maken van het peuterbad en ondiepe gedeelte.

7. De Blauwe Golf

Zwembad Leeuwarden Binnen Buiten ± 17 KM vanaf Garijp vogelvlucht afstand

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

8. It Paradyske

Buitenzwembad Kollum ± 20 KM vanaf Garijp vogelvlucht afstand

Zwembad It Paradyske in Kollum heeft een wedstrijdbad van 25x15 meter met vier banen en een recreatiebad met verschillende speelelementen voor kinderen. Daarnaast is er een peuterbad en een ruime ligweide.

10. Tolhuisbad

Zwembad Dokkum Binnen Buiten ± 22 KM vanaf Garijp vogelvlucht afstand

Het Tolhuisbad in Dokkum heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, een hot whirlpool en een sfeervolle horeca. Het binnenzwembad heeft een wedstrijdbad en een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbadje. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

11. It Gryn

Zwembad Stiens Binnen Buiten ± 22 KM vanaf Garijp vogelvlucht afstand

Zwembad It Gryn in Stiens is onderdeel van sportcentrum It Gryn en biedt zowel binnen- als buitenbaden. Het recreatiebad heeft speelattributen en attracties, terwijl sportievelingen terecht kunnen in het 25 meterbad voor banenzwemmen. Er is ook een whirlpool en een zonneweide.