Zwemmen Lemiers en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Lemiers, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, zes buitenbaden, drie subtropische zwembaden en drie combibaden. Zeven van de zwemplekken bevinden zich over de grens.

Zwemmen in de buurt van Lemiers Binnen 30 minuten rijden.

1. Freibad Hangeweiher

Duitsland Aachen Buitenbad ┬▒ 8 KM vanaf Lemiers

Freibad Hangeweiher heeft een wedstrijdbad van 50 x 21m met duikfaciliteiten. Een platform van 5m, een springplank van 3m en een springplank van 1m hoog. Daarnaast is er een instructiebad, voorzien van waterfonteinen en een roestvrijstalen glijbaan. Voor de kleintjes is er een apart gedeelte met een beekloop, een "bron", een waterrad, een sluis, een "water-egel" en andere speeltoestellen buiten het zwembad. Het buitenzwembad is rolstoeltoegankelijk en heeft aparte kleedkamers voor mensen met een handicap, evenals een lift voor gehandicapten.

2. Mosaqua

Gulpen Subtropisch zwembad Buitenbad ┬▒ 10 KM vanaf Lemiers

Zwembad Mosaqua biedt een subtropische beleving voor jong en oud. Naast binnen- en buitenzwembaden zijn er whirlpools, een belevingsdouche en glijbanen voor de kinderen.

3. D'r Pool

Kerkrade Binnenbad ┬▒ 13 KM vanaf Lemiers

Zwembad Hoensbroek beschikt over een wedstrijdbad voor de serieuze zwemmers en een recreatiebad met glijbaan, ideaal voor een dagje uit met het gezin. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad, waar zij veilig kunnen spetteren. Daarnaast is er een verwarmd bad voor wie op zoek is naar ontspanning. Naast de zwemfaciliteiten biedt de locatie ook horecagelegenheden waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje en een drankje.

4. Aquana

Duitsland W├╝rselen Subtropisch zwembad Buitenbad ┬▒ 15 KM vanaf Lemiers

Aquana in W├╝rselen biedt een onvergetelijke ervaring met spannende attracties, waaronder de "Lazy River" met grote banden, de Black Hole, het golfslagbad en de Masterblaster. Het hoogtepunt is het nieuwe piratenschip, waar kleine piraten hun spannende avonturen kunnen beleven. Voor de allerkleinsten is er een kindvriendelijke waterspeeltuin. Daarnaast is er een 25 meterbad met springtoren en een groot buitenbad dat geopend is bij zomerse temperaturen.

tripper logo Aquana tickets met korting via Tripper

8. Freibad Herzogenrath-Merkstein

Duitsland Herzogenrath Buitenbad ┬▒ 19 KM vanaf Lemiers

Het Freibad Herzogenrath-Merkstein heeft twee zwembaden. Het eerste zwembad is een roestvrijstalen multifunctioneel bad met zes wedstrijdbanen van 25 meter en vier trainingsbanen van 50 meter. Het beschikt over een wellness- en attractiegebied met verschillende voorzieningen, zoals een bubbelberg, een massagebank, een neveldouche en een duikplank van 3 meter hoog. Het tweede zwembad is een kinderplonsbad met een schipkanaal, een waterspuit, een neushoorn en een glijbaan. Daarnaast zijn er nog andere attracties, waaronder een beachvolleybalveld, een zandspeelplaats en een 60 meter lange glijbaan met een apart veiligheidslandingbad. Het zwembad wordt op een milieuvriendelijke manier verwarmd door middel van zonne-energie.

9. Zwembad Hoensbroek

Heerlen Binnenbad Buitenbad ┬▒ 20 KM vanaf Lemiers

In het hart van Hoensbroek ligt een veelzijdige zwemfaciliteit die voor ieder wat wils biedt. Of je nu komt voor sportieve activiteiten of ontspanning, de accommodatie is uitgerust met een wedstrijdbad voor de serieuze zwemmers. Voor degenen die op zoek zijn naar plezier, is er een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbad voor de kleintjes.

12. Zwembad Meerssen

Meerssen Buitenbad ┬▒ 26 KM vanaf Lemiers

Openluchtzwembad Meerssen is een centraal gelegen zwembad in Zuid-Limburg. Het zwembad is toegankelijk voor leden en niet-leden, die een entreebewijs bij de kassa kunnen kopen. Het zwembad beschikt over faciliteiten waar bezoekers het hele zwemseizoen volop van kunnen genieten. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur, afhankelijk van het weer.

13. Op de Berg

Schinveld Binnenbad ┬▒ 26 KM vanaf Lemiers

Bij @Op de Berg in Schinveld kun je zwemmen in schoon en helder water, baantjes trekken of gewoon afkoelen. Het zwembad is geopend voor recreatief zwemmen en zwemlessen. Ook is er een binnenspeeltuin en een horecagelegenheid met uitzicht op de speeltuin.

15. Freibad D├╝rwi├č

Duitsland Eschweiler Buitenbad ┬▒ 28 KM vanaf Lemiers

Het Freibad D├╝rwi├č biedt waterplezier met verschillende faciliteiten, waaronder massagedouches en een waterval. DHet zwembad heeft een groot wedstrijdbad en een groot recreatiebad.

17. Freibad Gangelt

Duitsland Gangelt Buitenbad ┬▒ 29 KM vanaf Lemiers

Het Freibad in Gangelt is een paradijs voor waterliefhebbers van alle leeftijden. Het zwembad staat bekend om zijn uitstekende waterkwaliteit, die dankzij een solarinstallatie altijd tussen een aangename 24 en 28 graden Celsius gehouden wordt. Voor de avontuurlijke bezoekers is er een 80 meter lange glijbaan en zijn er vijf duiktorens beschikbaar. De jongste zwemmers kunnen veilig spetteren in het ruime peuterbad. Wie naast het zwemmen ook sportief bezig wil zijn, kan zich uitleven op de beachvolleybalvelden.

18. Laco Sportcentrum Glanerbrook

Geleen Subtropisch zwembad Buitenbad ┬▒ 30 KM vanaf Lemiers

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

19. Steinerbos

Stein Binnenbad Buitenbad ┬▒ 33 KM vanaf Lemiers

Het binnenbad van Steinerbos heeft een wedstrijd-, peuter- en instructiebad en biedt bijna het hele jaar door sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen zijn er verschillende speelelementen beschikbaar, zoals matten en een stormbaan.

Zwemmen bij Lemiers Tussen 30 minuten en een uur rijden.

20. Freizeitbad Baesweiler

Duitsland Baesweiler Binnenbad ┬▒ 25 KM vanaf Lemiers

Het Freizeitbad Baesweiler heeft een zwembad voor baanzwemmers en voor vrijzwemmen, er is een duiktoren, een waterglijbaan en een peuterbad. De diepte van het zwembad kan worden aangepast van 30 cm tot 180 cm.