Zwembaden en zwemplekken dichtbij Lemiers

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Lemiers.

Binnen 30 minuten auto rijden

Mosaqua

± 10 KM vanaf Lemiers vogelvlucht afstand

Zwembad Mosaqua biedt een subtropische beleving voor jong en oud. Naast binnen- en buitenzwembaden zijn er whirlpools, belevingsdouches en glijbanen voor de kinderen.

D'r Pool

± 13 KM vanaf Lemiers vogelvlucht afstand

De Joffer

± 15 KM vanaf Lemiers vogelvlucht afstand

De Bronspot

± 24 KM vanaf Lemiers vogelvlucht afstand

Zwembad Meerssen

± 26 KM vanaf Lemiers vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad Meerssen is een centraal gelegen zwembad in Zuid-Limburg. Het zwembad is toegankelijk voor leden en niet-leden, die een entreebewijs bij de kassa kunnen kopen. Het zwembad beschikt over faciliteiten waar bezoekers het hele zwemseizoen volop van kunnen genieten. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur, afhankelijk van het weer.

Op de Berg

± 26 KM vanaf Lemiers vogelvlucht afstand

De Haamen

± 29 KM vanaf Lemiers vogelvlucht afstand

Sportlandgoed De Haamen beschikt over uitgebreide faciliteiten, waaronder een 25 meter zwembad met een instructie-/therapiebad.

Laco Sportcentrum Glanerbrook

± 30 KM vanaf Lemiers vogelvlucht afstand

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.