Zwemmen Lemmer (De Lemmer) en omgeving

Ontdek 4 zwembaden en 16 natuurzwemplekken dichtbij Lemmer (De Lemmer), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twee binnenbaden, één subtropisch zwembad, een combibad, elf recreatieplassen, vier stranden en een open water zwemplek. Twee zwemplekken liggen er in Lemmer zelf.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Lemmer (De Lemmer) Binnen 30 minuten rijden.

3. Camping 't Hop

Wijckel Binnenbad ± 10 KM vanaf Lemmer

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

13. De Woudfennen

Joure Recreatieplas ± 17 KM vanaf Lemmer

Het zwemwater De Woudfennen ligt aan een afgesloten waterplas genaamd de Put van Nederhorst, nabij Joure in de gemeente De Fryske Marren. Het is een oude zandwinput. Het zwemwater maakt deel uit van een dagrecreatief terrein. Ten zuiden van het terrein ligt het bungalowpark / jachthaven de Woudfennen. De Langwarder Wielen liggen in het noordwesten.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij De Woudfennen

14. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad ± 18 KM vanaf Lemmer

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan

17. Bosbad

Emmeloord Binnenbad Buitenbad ± 20 KM vanaf Lemmer

Zwembad het Bosbad in Emmeloord biedt het hele jaar door vier verwarmde binnenbaden en in de zomermaanden ook een buitenzwembad. Het grote 25-meterbad heeft zes banen en twee duikplanken. Het warmwaterbad van 33 graden is ideaal voor therapiezwemmen en zwangerschapszwemmen. Het Bosbad organiseert regelmatig evenementen, zoals discozwemmen en spelletjes in de schoolvakanties.