Zwembaden en zwemplekken dichtbij Leunen

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Leunen.

Binnen 30 minuten

Laco Sportcentrum Venray

Binnenzwembad ± 2 KM vanaf Leunen vogelvlucht afstand

Recreatiestrand Parc De Witte Vennen - Oostrum

Recreatieplas in Oirlo ± 6 KM vanaf Leunen vogelvlucht afstand Entree

Parc De Witte Vennen is gelegen in de gemeente Venray. Vanaf de oever wordt het geleidelijk dieper tot maximaal 2,5 m. Aan de strandzijde zijn een tweetal drijflijnen aangebracht.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Drijflijn Ligweide Speelweide Voorzieningen voor invaliden

Dagstrand De Kasteelse Bossen - Horst

Recreatieplas in Horst (Limburg) ± 9 KM vanaf Leunen vogelvlucht afstand

De plas Kasteelse Bossen is gelegen in het parkachtige gebied Kasteelse Bossen. De plas wordt omgeven door een smalle strook lage begroeiing en zandstrand, met daarbuiten een strook bos. De plas is ongeveer 6 ha groot.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Drijflijn Ligweide Zwemzone afgebakend

Zwembad De Broekberg - Wanssum

Buitenzwembad ± 9 KM vanaf Leunen vogelvlucht afstand

De Berkel - Horst

Binnenzwembad ± 11 KM vanaf Leunen vogelvlucht afstand

Recreatiestrand Vakantiepark Leukermeer - Well

Recreatieplas in Maashees ± 11 KM vanaf Leunen vogelvlucht afstand Entree

Op 1 km ten oosten van de Maas bij km-punt 135, ter hoogte van Maashees in de gemeente Bergen ligt het Leukermeer. Het Leukermeer staat in open verbinding met de Maas. Ten noordoosten van het Leukermeer ligt het Reindersmeer. Deze vroegere zandwinplas is medio 2000 afgesloten van het Leukermeer door de sluis tussen beide meren vast te zetten. Rond het Leukermeer ligt de Boswachterij gemeente Bergen en weilanden. Aan het Leukermeer bevindt zich Recreatiepark 'Leukermeer'. De beide strandjes en ligweide, met een grootte van 1000 m2, zijn in eigendom van het recreatiepark en daarom niet gratis toegankelijk.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Drijflijn Ligweide Voorzieningen voor invaliden Zwemzone afgebakend

Radioplassen Oploo, Aan Eind Landtong - Sint anthonis

Zwemwater in Stevensbeek ± 16 KM vanaf Leunen vogelvlucht afstand

De Radioplassen is een serie kunstmatige plassen, ten noordoosten van Stevensbeek. De zwemlocatie ligt in het noorden van de grootste, oostelijke plas.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand

Laco Sportcentrum Deurne

Binnenzwembad ± 17 KM vanaf Leunen vogelvlucht afstand

Bakelse Plassen Nederheide - Milheeze

Zwemwater in Milheeze ± 18 KM vanaf Leunen vogelvlucht afstand Entree

Nederheide is gelegen aan 1 van de Bakelse Plassen in Gemert-Bakel. Deze plassen grenzen aan de noordzijde aan het natuurgebied Stippelberg. Ten zuidoosten van de zwemwaterlocatie ligt de kern Milheeze.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling Horeca Horeca Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Drijflijn Ligweide Speelweide Zwemzone afgebakend

De Schatberg - Sevenum

Binnenzwembad ± 18 KM vanaf Leunen vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.