Zwembaden en zwemplekken dichtbij Maastricht

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Maastricht.

Binnen 30 minuten auto rijden

Jekerdal

Het zwembad Jekerdal in het hart van Maastricht is geopend van mei tot september en draait volledig op vrijwilligers. Het is enkel toegankelijk voor leden.

Plas WRC Eijsden (Hoge Weerd) Maastricht

± 5 KM vanaf Maastricht vogelvlucht afstand Entree

De zwemplek Naturistenvereniging Maasplassen Maastricht ligt in de gemeente Maastricht. De locatie is gelegen tussen de plaatsen Gronsveld en Kanne. In het noorden bevindt zich Maastricht. Op het strand van de zwemwaterlocatie zijn geen honden en paarden toegestaan.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Drijflijn Ligweide Naaktstrand Speelweide Voorzieningen voor invaliden Zwemzone afgebakend

Plas Wrc Eijsden, Oost Maarland Zuid

± 7 KM vanaf Maastricht vogelvlucht afstand Entree

De zwemwaterlocatie Plas WRC Eijsden, Oost-Maarland Zuid, ligt in het oostelijke winterbed van de Maas. De zwemwaterlocatie is onderverdeeld in 2 zwemplekken, namelijk dagstrand Fun Valley en recreatiestrand camping de Oosterdriessen. De stranden van de zwemlocatie liggen aan de oostzijde van de plas. Aan de westzijde van de zwemwaterlocatie bevindt zich de Maas.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Goed Gemiddelde: Goed
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Kleedruimte Ligweide Speelweide Voorzieningen voor invaliden Zwemzone afgebakend

Zwembad Meerssen

Buitenzwembad in Meerssen
± 7 KM vanaf Maastricht vogelvlucht afstand

Zwembad de Treffer

Binnen- en buitenzwembad in Eijsden
± 10 KM vanaf Maastricht vogelvlucht afstand

Zwembad Geulle

Buitenzwembad in Geulle
± 11 KM vanaf Maastricht vogelvlucht afstand

Het verenigingszwembad in Geulle is dagelijks geopend vanaf zaterdag 13 mei tot en met medio september. Het zwembad is alleen toegankelijk voor leden en kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Het zwembad is gesloten bij slecht weer of als de watertemperatuur lager is dan 18 graden. Bij twijfel kan er gebeld worden met het zwembad.

De Haamen

Binnenzwembad in Beek (Limburg)
± 17 KM vanaf Maastricht vogelvlucht afstand

Mosaqua

Subtropisch- en buitenzwembad in Gulpen
± 19 KM vanaf Maastricht vogelvlucht afstand

Zwembad Mosaqua biedt een subtropische beleving voor jong en oud. Naast binnen- en buitenzwembaden zijn er whirlpools, belevingsdouches en glijbanen voor de kinderen.

Steinerbos

Binnen- en buitenzwembad in Stein
± 19 KM vanaf Maastricht vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.