Zwemmen Munnekeburen en omgeving

Ontdek 7 zwembaden en 13 natuurzwemplekken dichtbij Munnekeburen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie binnenbaden, drie buitenbaden, ├ę├ęn subtropisch zwembad, acht recreatieplassen, vier stranden en een open water zwemplek.

Zwemmen in de buurt van Munnekeburen Binnen 30 minuten rijden.

12. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad ┬▒ 17 KM vanaf Munnekeburen

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan

15. Zwembad Blokzijl

Blokzijl Buitenbad ┬▒ 19 KM vanaf Munnekeburen

Het verwarmde openluchtzwembad van Zwembad Blokzijl biedt twee baden voor jong en oud. Omringd door bomen en een grote zonneweide is het de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de warme zomerzon. Na een verkwikkende duik in het zwembad kun je genieten van een verfrissend drankje in de gezellige horecagelegenheid.

17. De Woudfennen

Joure Recreatieplas ┬▒ 20 KM vanaf Munnekeburen

Het zwemwater De Woudfennen ligt aan een afgesloten waterplas genaamd de Put van Nederhorst, nabij Joure in de gemeente De Fryske Marren. Het is een oude zandwinput. Het zwemwater maakt deel uit van een dagrecreatief terrein. Ten zuiden van het terrein ligt het bungalowpark / jachthaven de Woudfennen. De Langwarder Wielen liggen in het noordwesten.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij De Woudfennen

19. Spoekeplas

Noordwolde-Zuid Strandje ┬▒ 22 KM vanaf Munnekeburen

Het zwemwater Spoekeplas ligt ten zuidwesten van Noordwolde. Rondom is het wandelbos Spokedam gelegen. Spoekeplas ligt in een boomrijk gebied. Het zwemwater is onderdeel van een groter recreatiegebied. In de buurt van het recreatiegebied ligt een camping, een bungalowpark en een openluchtzwembad.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Spoekeplas

20. Openluchtzwembad De Dobbe

Noordwolde (Frysl├ón) Buitenbad ┬▒ 22 KM vanaf Munnekeburen

Openluchtzwembad De Dobbe in Noordwolde heeft verschillende baden, waaronder een 50-meterbad en peuter- en kleuterbaden. Verder zijn er een familie glijbaan, twee springplanken een een luie trap. Het zwemwater wordt verwarmd tot 22┬░C en het zwembad ligt midden in een prachtig recreatiegebied. Ontspannen en spelen kan op de ligweide met airtrampoline.