Binnenzwembaden Sevenum en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Sevenum, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, vier subtropische zwembaden en één combibad. Eén binnenzwembad ligt over de grens. Eén binnenzwembad ligt er in Sevenum zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Sevenum Binnen 30 minuten rijden.

1. De Schatberg

Zwembad Sevenum Binnen

Op De Schatberg kun je genieten van meer dan 900 m² aan zwemplezier, zowel binnen als buiten. Het binnenbad heeft een snelle waterglijbaan en een peuterbad voor de kleintjes. In het buitenbad kun je afkoelen en zonnen, terwijl de disco-glijbaan voor extra plezier zorgt. De waterspeeltuin is perfect voor de allerkleinsten en het zwemmeer met zandstrand biedt het ultieme strandgevoel.

6. Zwemparadijs De Berckt

Subtropisch zwembad Baarlo ± 11 KM vanaf Sevenum vogelvlucht afstand

Zwemparadijs De Berckt biedt een middeleeuws subtropisch zwembad met diverse faciliteiten voor jong en oud. Voor de kleintjes is er een speciaal peuter- en kleuterbad met kapitein Ed's piratenschip. De stroomversnelling 'De gekke slotgracht' en de waterglijbaan 'De waterspugende draak' zorgen voor de nodige spanning en sensatie. Na alle waterpret kun je ontspannen in de hot whirlpool, de sauna of het Turks stoombad in de relaxruimte.

8. Camping De Heldense Bossen

Zwembad Helden Binnen Buiten ± 14 KM vanaf Sevenum vogelvlucht afstand

Het overdekte zwembad van Camping De Heldense Bossen is perfect voor gezinnen, met een superlange glijbaan, bubbelbad en stroomversnelling. Voor de kleintjes is er een apart peuter- en kleuterbad. Buiten kun je luieren op de speel- en ligweide, een verkwikkend bad nemen of springen op de trampoline. Het zwembad is alleen open voor campinggasten tijdens bepaalde periodes.

9. Laco Sportcentrum Venray

Zwembad Venray Binnen ± 17 KM vanaf Sevenum vogelvlucht afstand

Feel Fit Center Venray biedt diverse zwemactiviteiten aan, waaronder groepslessen en het Zwem ABC. Of je nu aan je conditie wil werken of wil ontspannen in het water, er is voor ieder wat wils. Naast baantjes trekken tijdens recreatief zwemmen, zijn er ook groepslessen zoals aquarobics en aquajogging.

12. Wasserstraelen

Duitsland Zwembad Straelen Binnen ± 21 KM vanaf Sevenum vogelvlucht afstand

In het actiebad van Wasserstraelen zorgen stroomversnellingen, massagedouches, onderwaterbankjes en de glijbaan voor plezier en ontspanning. Er is een 50 meter lange glijbaan met 4 bochten. Relaxen kun je ook in de whirlpool. In het diepe bad zijn twee duikplanken, van 1 en 3 meter hoog. Het zwem- en sportbad is 25 m lang en heeft 4 banen. De kleintjes kunnen zich in het peuterbad naar hartenlust vermaken.