Zwembaden en zwemplekken dichtbij Sevenum

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Sevenum.

Binnen 30 minuten auto rijden

De Schatberg

Op De Schatberg kun je genieten van meer dan 900 m² aan zwemplezier, zowel binnen als buiten. Het binnenbad heeft een snelle waterglijbaan en een peuterbad voor de kleintjes. In het buitenbad kun je afkoelen en zonnen, terwijl de disco-glijbaan voor extra plezier zorgt. De waterspeeltuin is perfect voor de allerkleinsten en het zwemmeer met zandstrand biedt het ultieme strandgevoel.

De Berkel

Binnenzwembad in Horst (Limburg)
± 5 KM vanaf Sevenum vogelvlucht afstand

Aqua Mundo - Limburgse Peel

Subtropisch zwembad in America
± 8 KM vanaf Sevenum vogelvlucht afstand

Bij Limburgse Peel kun je genieten van een dag vol plezier in het Aqua Mundo zwemparadijs. Plons in het golfslagbad, glijd van de glijbanen, en ontspan in het bubbelbad en het buitenbad met ligweide.

Dagstrand De Kasteelse Bossen

± 9 KM vanaf Sevenum vogelvlucht afstand

De plas Kasteelse Bossen is gelegen in het parkachtige gebied Kasteelse Bossen. De plas wordt omgeven door een smalle strook lage begroeiing en zandstrand, met daarbuiten een strook bos. De plas is ongeveer 6 ha groot.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Drijflijn Ligweide Zwemzone afgebakend

Aqua Mundo - Het Meerdal

Subtropisch zwembad in America
± 10 KM vanaf Sevenum vogelvlucht afstand

Het Meerdal biedt een Aqua Mundo met golfslagbad, superlange glijbaan, wildwaterbaan, stroomversnelling, buitenbad, Kinder-doe-bad en nieuwe Water Play House. Daarnaast is er een overdekte speelwereld BALUBA met ballenbak, klimrekken en glijbanen.

Buitenbad Groot Venlo

Buitenzwembad in Blerick
± 11 KM vanaf Sevenum vogelvlucht afstand

Buitenbad Groot Venlo heeft diverse zwembaden, waaronder een 50-meter wedstrijdbad, een recreatiebad, een springkuil met springplanken en een peuterbadje voor de allerkleinsten.

De Wisselslag

Binnenzwembad in Venlo
± 11 KM vanaf Sevenum vogelvlucht afstand

Camping De Heldense Bossen

Binnen- en buitenzwembad in Helden
± 14 KM vanaf Sevenum vogelvlucht afstand

Het overdekte zwembad van Camping De Heldense Bossen is perfect voor gezinnen, met een superlange glijbaan, bubbelbad en stroomversnelling. Voor de kleintjes is er een apart peuter- en kleuterbad. Buiten kun je luieren op de speel- en ligweide, een verkwikkend bad nemen of springen op de trampoline. Het zwembad is alleen open voor campinggasten tijdens bepaalde periodes.

Recreatiestrand Parc De Witte Vennen

± 16 KM vanaf Sevenum vogelvlucht afstand Entree

Parc De Witte Vennen is gelegen in de gemeente Venray. Vanaf de oever wordt het geleidelijk dieper tot maximaal 2,5 m. Aan de strandzijde zijn een tweetal drijflijnen aangebracht.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Drijflijn Ligweide Speelweide Voorzieningen voor invaliden

Zwembad Kessel

Buitenzwembad in Kessel
± 17 KM vanaf Sevenum vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.