Zwembaden en zwemplekken dichtbij Steyl

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Steyl.

Binnen 30 minuten auto rijden

Zwemparadijs De Berckt

± 3 KM vanaf Steyl vogelvlucht afstand

Zwemparadijs De Berckt biedt een middeleeuws subtropisch zwembad met diverse faciliteiten voor jong en oud. Voor de kleintjes is er een speciaal peuter- en kleuterbad met kapitein Ed's piratenschip. De stroomversnelling 'De gekke slotgracht' en de waterglijbaan 'De waterspugende draak' zorgen voor de nodige spanning en sensatie. Na alle waterpret kun je ontspannen in de hot whirlpool, de sauna of het Turks stoombad in de relaxruimte.

Buitenbad Groot Venlo

± 5 KM vanaf Steyl vogelvlucht afstand

Buitenbad Groot Venlo heeft diverse zwembaden, waaronder een 50-meter wedstrijdbad, een recreatiebad, een springkuil met springplanken en een peuterbadje voor de allerkleinsten.

De Wisselslag

± 5 KM vanaf Steyl vogelvlucht afstand

Zwembad de Bercken

± 8 KM vanaf Steyl vogelvlucht afstand

Zwembad Kessel

± 9 KM vanaf Steyl vogelvlucht afstand

Camping De Heldense Bossen

± 10 KM vanaf Steyl vogelvlucht afstand

Het overdekte zwembad van Camping De Heldense Bossen is perfect voor gezinnen, met een superlange glijbaan, bubbelbad en stroomversnelling. Voor de kleintjes is er een apart peuter- en kleuterbad. Buiten kun je luieren op de speel- en ligweide, een verkwikkend bad nemen of springen op de trampoline. Het zwembad is alleen open voor campinggasten tijdens bepaalde periodes.

Vakantiepark De Lommerbergen

± 10 KM vanaf Steyl vogelvlucht afstand

Het subtropisch zwemparadijs biedt eindeloos waterplezier voor het hele gezin met drie spectaculaire glijbanen, een Kids Junglebad met waterval en speeltoestellen, een golfslagbad en een verwarmd Sprudelbad waar je van binnen naar buiten kunt zwemmen. Koop tickets voor een spetterende dag uit met het gezin.

Drakenrijk

± 10 KM vanaf Steyl vogelvlucht afstand Entree

Dagstrand Drakenrijk is gelegen in de gemeente Beesel. De zwemplas is omheind. Bij het water is een zandstrand en een grote ligweide aanwezig.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca EHBO EHBO Reddingsbrigade Reddingsbrigade Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Kleedruimte Ligweide Speelweide Zwemzone afgebakend

't Ligteveld

± 15 KM vanaf Steyl vogelvlucht afstand

De Bosberg

± 16 KM vanaf Steyl vogelvlucht afstand

Familiebad De Bosberg is een buitenzwembad gelegen in de bossen van Swalmen. Het zwembad heeft drie verwarmde zwembaden, waaronder een 50-meterbad en een peuterbad met waterspeeltoestellen. Het kleuterbad met glijbaan is momenteel gesloten vanwege werkzaamheden aan de nieuwe glijbaan. Naast zwemmen kunnen bezoekers genieten van de grote ligweide, speeltuin, horeca en beachvolleybalvelden.

De Schatberg

± 16 KM vanaf Steyl vogelvlucht afstand

Op De Schatberg kun je genieten van meer dan 900 m² aan zwemplezier, zowel binnen als buiten. Het binnenbad heeft een snelle waterglijbaan en een peuterbad voor de kleintjes. In het buitenbad kun je afkoelen en zonnen, terwijl de disco-glijbaan voor extra plezier zorgt. De waterspeeltuin is perfect voor de allerkleinsten en het zwemmeer met zandstrand biedt het ultieme strandgevoel.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.