Zwembaden en zwemplekken dichtbij Vaals

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Vaals.

Binnen 30 minuten auto rijden

Mosaqua

± 13 KM vanaf Vaals vogelvlucht afstand

Zwembad Mosaqua biedt een subtropische beleving voor jong en oud. Naast binnen- en buitenzwembaden zijn er whirlpools, belevingsdouches en glijbanen voor de kinderen.

D'r Pool

± 14 KM vanaf Vaals vogelvlucht afstand

De Joffer

± 18 KM vanaf Vaals vogelvlucht afstand

Tussen 30 minuten en een uur auto rijden

De Bronspot

± 26 KM vanaf Vaals vogelvlucht afstand

Zwembad de Treffer

± 28 KM vanaf Vaals vogelvlucht afstand

De Treffer biedt verschillende zwembadfaciliteiten, waaronder een recreatiezwembad, doelgroepenbad, 25m bad binnen, buitenzwembad en kinderbad buiten.

Op de Berg

± 28 KM vanaf Vaals vogelvlucht afstand

Zwembad Meerssen

± 29 KM vanaf Vaals vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad Meerssen is een centraal gelegen zwembad in Zuid-Limburg. Het zwembad is toegankelijk voor leden en niet-leden, die een entreebewijs bij de kassa kunnen kopen. Het zwembad beschikt over faciliteiten waar bezoekers het hele zwemseizoen volop van kunnen genieten. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur, afhankelijk van het weer.

Plas Wrc Eijsden, Oost Maarland Zuid

± 29 KM vanaf Vaals vogelvlucht afstand Entree

De zwemwaterlocatie Plas WRC Eijsden, Oost-Maarland Zuid, ligt in het oostelijke winterbed van de Maas. De zwemwaterlocatie is onderverdeeld in 2 zwemplekken, namelijk dagstrand Fun Valley en recreatiestrand camping de Oosterdriessen. De stranden van de zwemlocatie liggen aan de oostzijde van de plas. Aan de westzijde van de zwemwaterlocatie bevindt zich de Maas.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Goed Gemiddelde: Goed
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Kleedruimte Ligweide Speelweide Voorzieningen voor invaliden Zwemzone afgebakend
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.