Zwemmen Aardenburg en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Aardenburg, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf binnenbaden, één buitenbad, zes zeestranden en een recreatieplas. De andere zeven zwemplekken liggen wat verder weg. Zes van de zwemplekken bevinden zich over de grens en één ligt er in Aardenburg zelf.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Aardenburg Binnen 30 minuten rijden.

1. Openluchtzwembad Aardenburg

Aardenburg Buitenbad

Openluchtzwembad Aardenburg is het enige openluchtzwembad in de Gemeente Sluis (Zeeuws-Vlaanderen). Het bad is 50 x 25 meter groot en bestaat uit een 1e, 2e en 3e bad, voorzien van een duikplank en een glijbaantje in het eerste bad. Daarnaast is er nog een peuterbad met waterspeeltafel. Rond het bad ligt een ruime ligweide, een speeltuin en een minigolfbaan.

6. Sportoase Duinenwater

België Knokke-Heist Binnenbad ± 18 KM vanaf Aardenburg

Sportoase Duinenwater in Knokke-Heist biedt een breed scala aan zwembadfaciliteiten, waaronder een sport- en wedstrijdbad, recreatiegebied met glijbanen en een golfslagbad, peuter- en kleuterzone, wellnesszone met sauna's en stoombaden, en een instructiebad met verstelbare bodem.

8. Interbad

België Sint-Kruis Binnenbad ± 19 KM vanaf Aardenburg

Zwembad Interbad in Sint-Kruis is een familie zwembad met een recreatiebad, glijbaan en peuterbad. Naast baantjes zwemmen kan je er ook waterspinnen.

9. Zwembad Scheldeveste

Breskens Binnenbad ± 20 KM vanaf Aardenburg

Op Vakantiepark Zeebad in Breskens vind je Sportpark Scheldeveste met een gezellig zwembad. Het zwembad biedt verschillende attracties en activiteiten, zoals een familieglijbaan, stroomversnelling en peuterbad met waterattractie

Zwemmen bij Aardenburg Tussen 30 minuten en een uur rijden.

14. Den Boer

België Zomergem Binnenbad ± 24 KM vanaf Aardenburg

Het zwembad beschikt over een 25-meterbad met vijf zwembanen en een instructiebad met een diepte tot 70 centimeter.

15. Lago Brugge Olympia

België Brugge Subtropisch zwembad ± 26 KM vanaf Aardenburg

Beleef een onvergetelijke familieuitstap in het subtropisch zwembad van LAGO Brugge Olympia. Geniet van uren zwemplezier in de 3 glijbanen, wildwaterbaan, kinderbaden, buitenbaden en meer. Ontspan in de outdoor wellness met whirlpool, sauna en ligweide.

16. Farys Noordzeebad

België Blankenberge Binnenbad ± 28 KM vanaf Aardenburg

Het Farys Noordzeebad in Blankenberge biedt verschillende faciliteiten aan, waaronder massagebaden, Turkse stoombaden, waterspeeltuigen en een glijbaan. Het zwembad is gevuld met gezuiverd en verwarmd zeewater. Er is een 25-meterbad met een diepte van 135 tot 365 cm en een ploeterbad met een diepte van 56 tot 90 cm.

18. Feel Fit Center Middelburg-Vlissingen

Vlissingen Binnenbad ± 32 KM vanaf Aardenburg

Het Vrijburgbad Vlissingen heet vanaf nu Feel Fit Center. Er is een 25 meter wedstrijdbad, met acht banen. Een instructiebad van 20 bij 10 meter, een verenigingsbad met 2 duikplanken. Daarnaast is er een recreatiebad met glijbaan en wildwaterkreek. Voor de allerkleinsten is er een peuter- en kleuterbad met een waterspeeltuin.